kochana na "Aż po grób", mam nadzieję że warto, bo czytałam recenzję i wydaje mi się że będzie fajnypolusia a na co idziecie?
Nie wiem co się dzieje, ale cały czas jestem głodna, czyżby mój organizm zaczął gromadzić tłuszczyk na zimę?;-)
reklama
M
myszowata
Gość
polusia to czekam na Twoją recenzję, może też się wybiorę
marela
Podwójna marcóweczka ;)
hej mamusie, ja w pracy, a dokladnie - na zastepstwie za kumpla ( odwalam informatyke) , takiego przedmiotu moglam by uczyc , siedze sobie przy kompie a dzieci cos tam maja zadane i pracują
wczoraj ok 400 km zrobilismy i powiem szczerze ze ledwo zylam, a Alana przywiezlismy w starym foteliku- 9-13 kg jak usnal na noc wiec podroz przynajmniej minela szybko
ddtvn - nie ogladalam i kurcze musze sie w tej dzialce podszkolic dokładniej, niby wiem ale ... w takich sytuacjach lepiej dokladnie wiedziec...
co do choinki- to jak dla mnie to - 3
A mnie dzis naszla ochote na lodowisko, jejju jakbym posmigała ;/
wczoraj ok 400 km zrobilismy i powiem szczerze ze ledwo zylam, a Alana przywiezlismy w starym foteliku- 9-13 kg jak usnal na noc wiec podroz przynajmniej minela szybko
ddtvn - nie ogladalam i kurcze musze sie w tej dzialce podszkolic dokładniej, niby wiem ale ... w takich sytuacjach lepiej dokladnie wiedziec...
co do choinki- to jak dla mnie to - 3
A mnie dzis naszla ochote na lodowisko, jejju jakbym posmigała ;/
marela u mnie już czynne, muszę się wybrać z moją Julką bo dostała łyżwy na mikołaja a ja byłam wtedy w ciąży i nie mogłam jej nauczyć bo musiałam niestety leżeć więc teraz musimy to nadrobić
myszowata na pewno napiszę czy warto się wybrać
myszowata na pewno napiszę czy warto się wybrać
Witam się i ja
My dziś bo wczesno-rannym wojażu jesteśmy u mojej mamy 70 km od Bydgoszczy
Mała teraz śpi więc mam troszku czasu, żeby posiedzieć. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, po wczorajszych wynikach szczegółowych okazało się, że był to stan przedzawałowy, ponieważ pomoc nadeszła w porę.
Polusia maila do allegro wysłałam, może coś pomożemy
Ramari gratuluję maluszka i 100 lat dla Przemka:*:*:*
100 latek również dla wczorajszego jubilata Pawełka:*:*:*
A ja dziś znalazłam drugą perłę u mojej niuni i teraz maly szczerbolek ma już dwa zęboli hihi.
Dziś po południu wybieram się z moją mamą do mojej Szkoły Podstawowej na wieczór wspomnień o zmarłych pracownikach SP, będzie też o mojej babci, o jejku
My dziś bo wczesno-rannym wojażu jesteśmy u mojej mamy 70 km od Bydgoszczy
Mała teraz śpi więc mam troszku czasu, żeby posiedzieć. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, po wczorajszych wynikach szczegółowych okazało się, że był to stan przedzawałowy, ponieważ pomoc nadeszła w porę.
Polusia maila do allegro wysłałam, może coś pomożemy
Ramari gratuluję maluszka i 100 lat dla Przemka:*:*:*
100 latek również dla wczorajszego jubilata Pawełka:*:*:*
A ja dziś znalazłam drugą perłę u mojej niuni i teraz maly szczerbolek ma już dwa zęboli hihi.
Dziś po południu wybieram się z moją mamą do mojej Szkoły Podstawowej na wieczór wspomnień o zmarłych pracownikach SP, będzie też o mojej babci, o jejku
M
myszowata
Gość
Ucitielka cieszę się, że z babcią lepiej i gratuluję kolejnego ząbka
Czy Wasze dzieciaczki też próbują zjeść te piankowe puzzle???
Czy Wasze dzieciaczki też próbują zjeść te piankowe puzzle???
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
oj tak )))))))
wlasnie wrocilam ze spacerku i musial miec puzzla w rekach hehe
wlasnie wrocilam ze spacerku i musial miec puzzla w rekach hehe
M
myszowata
Gość
ok to się uspokoiłam;-)
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus obudzony z drzemki zjadł obiadek i teraz wcina flipsy.