reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej mamusie, ja w pracy, a dokladnie - na zastepstwie za kumpla ( odwalam informatyke) ;), takiego przedmiotu moglam by uczyc ;), siedze sobie przy kompie a dzieci cos tam maja zadane i pracują ;)
wczoraj ok 400 km zrobilismy i powiem szczerze ze ledwo zylam, a Alana przywiezlismy w starym foteliku- 9-13 kg jak usnal na noc wiec podroz przynajmniej minela szybko ;)
ddtvn - nie ogladalam i kurcze musze sie w tej dzialce podszkolic dokładniej, niby wiem ale ... w takich sytuacjach lepiej dokladnie wiedziec...
co do choinki- to jak dla mnie to - 3

A mnie dzis naszla ochote na lodowisko, jejju jakbym posmigała ;/

marela u mnie już czynne, muszę się wybrać z moją Julką bo dostała łyżwy na mikołaja a ja byłam wtedy w ciąży i nie mogłam jej nauczyć bo musiałam niestety leżeć więc teraz musimy to nadrobić:)

myszowata na pewno napiszę czy warto się wybrać :)

Witam się i ja:)
My dziś bo wczesno-rannym wojażu jesteśmy u mojej mamy 70 km od Bydgoszczy:tak:
Mała teraz śpi więc mam troszku czasu, żeby posiedzieć. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, po wczorajszych wynikach szczegółowych okazało się, że był to stan przedzawałowy, ponieważ pomoc nadeszła w porę.
Polusia maila do allegro wysłałam, może coś pomożemy:tak:
Ramari gratuluję maluszka i 100 lat dla Przemka:*:*:*
100 latek również dla wczorajszego jubilata Pawełka:*:*:*
A ja dziś znalazłam drugą perłę u mojej niuni i teraz maly szczerbolek ma już dwa zęboli hihi.
Dziś po południu wybieram się z moją mamą do mojej Szkoły Podstawowej na wieczór wspomnień o zmarłych pracownikach SP, będzie też o mojej babci, o jejku:happy2:

Ucitielka cieszę się, że z babcią lepiej i gratuluję kolejnego ząbka

Czy Wasze dzieciaczki też próbują zjeść te piankowe puzzle???

reklama
Do góry