reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari dzięki za link!
nesiaa ja używam z aventu i prawdę mówiąc to nie wiem z czego one są....ale na opakowaniu herbatki i mleka wyczytałam, że do 1 roku życia własnie ze względu na zdrowie zębów dziecko musi byc nauczone pić z kubeczka, i że długotrwałe korzystanie ze smoka może prowadzić do próchnicy...czy jakoś tak

Witajcie:-) Dziś pobudka o 5.40...no cóż bywa i tak....A zaraz zabieram się za jakieś śniadanko bo już mi burczy w brzuchu;-)
miłego dnia:-) i do potem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Ja nie chcę zapeszać ale moje dziecko coraz ładniej śpi. Wczoraj poszedł spać o 19:30, przebudził się na 20 min. ok. 22 bo obudziło go pogotowie na syrenie a później nieprzerwanie spał do 7. Także rewelacja. Pogoda za to fatalna, typowo listopadowa wrrr.
Marcia Superaśne te rzeczy z tej stronki.
A ja się pochwalę że M zrobił mi niespodziankę i kupił bilety na Widowisko muzyczne Notre - Dame - Wiadomości24. Już nie mogę się doczekać.
Mimo pogody wesołego dzionka.

witajcie :)
nocka spokojna o 7 pobudka śniadanko i spanie do 9 :)

wczoraj moje dzieci zostały z M i wiecie co mu się stało : Pola spadła mu z łóżka:( i najlepsze dowiedziałam się o tym przez przypadek o 23 w nocy. jeju i zostaw ich tu samych i nie denerwuj się. najważniejsze że nic się nie stało.

a ja byłam wczoraj na filmie :aż po grób i powiem Wam że żadna rewelacja. taki sobie film o urządzaniu pogrzebu i godzeniem się ze światem i ludźmi. uważam że szkoda kasy na ten film, lepiej poczekać aż będzie na dvd i wypożyczyć sobie z wypożyczalni.

kochane miłego dnia życzę bo pogoda chyba dziś nie dopiszę więc trzymajcie się słonecznie:)

a myszowata super że wyniki ok:)

a my jestesmy przeziebieni i do lekarza sie zapisalam... czy jak jest katar i lekki kaszelek ale goraczki nie tzn 37 to tez od razu idziecie?? bo ja boje sie ze dostane kupe lekow a moze to nic powaznego...
ale w nocy sie obudzil bo ciezko mu sie oddychalo, za to apetyt jest

polusia no najwazniejsze ze wszystko ok, pawel co rusz probuje mi sie przedostawac na sam brzeg lozka nawet jak na nim siedze

a my jestesmy przeziebieni i do lekarza sie zapisalam... czy jak jest katar i lekki kaszelek ale goraczki nie tzn 37 to tez od razu idziecie?? bo ja boje sie ze dostane kupe lekow a moze to nic powaznego...
ale w nocy sie obudzil bo ciezko mu sie oddychalo, za to apetyt jest

polusia no najwazniejsze ze wszystko ok, pawel co rusz probuje mi sie przedostawac na sam brzeg lozka nawet jak na nim siedze

ja bym poczekala... jezeli pojawi sie goraczka lub kaszel sie poglebi to idz.
a tak to odciagaj wydzieline.

reklama
tak ale do tego jeszcze ma lekka wysypke kurde myslalam ze zejdzie a tu jakos sie trzyma od paru dni mimo wapna i fenistilu, przy okazji moze dowiem sie co to moze byc

Do góry