reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dokładnie mysza, narazie nie ma tego, ale pewnie wrzucą. Tylko nie oglądać mi tej porażki z 20.10.2010.
Strony podane w programie to www.akogo.pl www.wczesniaki.org.pl

Monika ten chwyt, który pokazywał Zawitkowski w pierwszym programie, był podobno stosowany w latach 60 i szybko zaprzestali to robić bo to miażdzyło dzieciom klatki piersiowe. POrażka jak dla mnie ten facet...

Ostatnia edycja:
Hejka:)

U nas nocka ok Bartus sie przebudził po 5,potem o 7 na kupsztala i spał do 9 takze wyspani jestesmy.Malenstwo fika na macie to ja mam czas dla BB,a M jechał sprawy załatwic.Pogoda brzydka leje,a chciałam na małe zakupy jechac kupic jakis ciuch dla mnie i Bartusia,moze jutro bedzie lepiej.

ramari buziak dla Przemusia z okazji 8 miesiecy:)

Dobrego dnia:)

kurcze no ja też uważałam za autorytet. ale dobrze że pokazali sprostowanie.
ja raz tylko musiałam Polę klepać mocno jak mi się zakrztusiła jak wymiotowała, to pociągła sobie nosem i nagle brak oddechu. ale szybko głową w dół i klepałam podobnie jak ta kobieta pokazała. tak zawsze mi mama moja mówiła jak klepać dziecko jak się zakrztusi.

ramari buziaki dla ośmiomiesięczniaka *)

a ja dziś do kina sobie idę z koleżanką a M pełni obowiązki koguta domowego :) mam nadzieję że obejdzie się bez wieczornych wymiotów i gładko pójdzie mu położenie dziewczyn do łóżek. ja sobie odpocznę trochę od nich :)

reklama
polusia a na co idziecie?

Nie wiem co się dzieje, ale cały czas jestem głodna, czyżby mój organizm zaczął gromadzić tłuszczyk na zimę?;-)

Do góry