reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moj sie gmera. Ja nie wiem co Niko wyrabia w tym łozeczku. Wedruje i wedruje potem sie deneruwje bo nogi mu w szebelki wlaza. Dzikus :)
Bylismy wieczorkiem na cmentarzu i cały zciekawiony ile zniczy :)
ja padam. Ta zmiana czasu mnei jakos rozwlaiła. Niby godzina ale czas mi sie taaaaak dłuzy

reklama
jej dziewczyny nie ogarnę Was :( tyle pisałyście. U nas wsio ok, tylko czasu braku :) przy mojej szalonej trójce i tak dziwię się że mam czas dla siebie. Franko pięknie je. Jak w zegarku:) więc muszę sobie zrobić jakiś stały plan dnia.Franki teraz stoi w łożeczku i woła "tata" mały zdrajca :) maborkasuper że jesteś znów wśród nas :) życzę ci dalszej siły i zdrowia synkowi.

Marciaa ja mam to samo, jestem zmęczona i czas mi się dłuży.

też byliśmy n cmentarzu. ale mała nie zbyt zainteresowana kolorowymi zniczami. pewnie jak by była we wózku to byłoby inaczej ale mama wsadziła do chusty i nie mogłam się kręcić tak jak mi się podobało - co za mama:)

jutro do pediatry mam nadzieję że będzie, muszę jej zrobić badania i porozmawiać z lekarzem co dalej z tymi wymiotami, bo ja już nie wiem co z tym robić.

moja mała też łazi po łóżeczku, nawet śpiworek jej w tym nie przeszkadza :) a jakie pozy przybiera jak uśnie, mówię Wam można paść ze śmiechu :)

miłego wieczorku :)

witajcie;) , M podlaczyl mi laptopika u tesciow ,bo tu jakis inny internet przez modem i cos musieli instalowac a na stacjonarnym to bym zglupiala , strona zalacza sie 5 min ;/// , ale go wyproslam bo teskno mi bylo za bb ;)

Marcia - suknie wszystkie są śliczne jak ich nie trzeba wybierac ;) , ja mialam coś w stylu 99 ale nie do końca taka . Najlepiej zrobisz jak pojezddzisz i poprzymierzasz , bo mi co innego sie podobalo w necie a co innego kupilam, bo w tamtej to wygladalam okropnie . A i wybierz jaka Tobie najlepiej bedzie pasowac a nie innym ;) to twoj slub i to Ty masz się dobrze czuc ;)

Maborka
- witaj. Fajne że u Was wszystko ok ;). O ile dobrze pamietam to Mississ nieraz zaglada nie za czesto ale zaglada .. no i o oczywiscie fasolka a raczej maly chłopczyk - juz w grudniu wyskoczy z naszej mississ ;)

A no i juz napisalam ze jestem u tesciow, 110 km od domu -ktore pokonalismy wielkim trudem. Alan plakal pol drogi, jeszcze jak bylo widno to jechal ale jak zrobilo sie ciemno to co chwile postoj, M nie pozwolil mi go na rekach nawet 1 km , z jednej strony sie nie dziwie ale z drugiej jakbyscie slyszaly ten placz i cieknace lzy ;((( ,nudzil sie chyba, wzelismy ten fotelik - cybex - no i chyba jest ciut do niego za duzy bo nie moze sie w nim poruszac, nie wiemm chyab te z pasami byly by lepsze , zobaczymy jak podrosnie moze bedzie inaczej, bo narazie klatka piersiowa unieruchomiona . No i jutro jedziemy z rana do domu a prawie prosto do pracy, Al zostaje z babcia tutaj a my wieczorem wracamy po nich ze starym fotelikiem, wiecie mam stresa 10 h minimum go nie bede widziec , no i jak to zniosą moje cycki ;)
Ale powiem ze dobrze mi zorbil ten weekend tutaj, nie musialam zajmowac sie remontem, normalnie bezrobocie ;) , a dzis bylismy na cmentarzach, ale tylko 2,5 h z drogą bo mala paskuda nie chciala butli no a cycka wyciagac posrod takich tlumow to juz nie wypada ;)
A no i ida nam zeby - dwie jedynki za jednym zamachem juz widac malutkie ;) tzn. dopiero sie przebily przez skore . Ale jak wsadze palucha to normalnie jakby jakies kły ;)

ionka zapewne może być to efekt skrajnego zmęczenia, ale pamiętam jak mama mi opowiadała, że miała tak będąc ze mną w ciąży takiej wczesnej bardzo - coś ją w nocy zrywało i leciała do łazienki;-)

edit: żeby nie było ja Ciebie nie straszę;-)

:szok: to by było :szok: ale tylko co mi się @ skończyła ;-)
ale jakbys wykrakała, to wymyslę Ci karę :-p

moje dziecko nauczyło się spać na brzuchu. no ja ofkors mam stresa jak nie wiem :eek: w ogóle nie rozumiem, jak tak mozna spać ;-) totalnie niewygodnie, no ale to dziwactwo Ol ma po tacie :-p

też myslałam o missiiss co tam u niej. chyba sie wybiorę do grudniówek na zwiad ;-)

reklama
maborka witaj :) super ze Szymus zdrowiutki, i dolaczam sie do prosby Tabasi o jakies fotki Twojego szkraba. Mississ czeka na wymazonego chlopczyka, jak dobrze pamietam ma byc Jas. I pytanko odrazu, czemu lekarz zalecil karmienie piersia do 2 roku? A co do czasu, to uwierz ze nie jedna go nie masz, duzo z nas zaglada co jakis czas i nie zawsze ma czas pisac... ale staramy sie czytac na bierzaco. :)

NAUGHTY moja swatowo, wybacz zem Cie tak zaniedbala, ale chwilowo byla busy i nie moglam zajrzec. Spoznione ale szczere Happy bersdej :)

Nesia Tobie rowniez spoznione, ale z serducha STO LAT!

Marciaa macie juz date?? ale fajnie wam kochani, ja na koscielny sie chyba juz nie zdecyduje.

Marela jak masz reczna pompke do piersi to polecam, bo piersi przez 10h napewno beda chcialy byc oproznione choc z raz. Albo kilka wkladek wez, bo napewno beda sobie troche ciekly.

ionka Polcia tez spi na brzuchu z glowa na bok i czesto pupe ma w gorze, dzieci tak lubia... ja zreszta tez uwielbiam tak spac :)

Ostatnia edycja:
Do góry