reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
n&h i nesiaa-wszystkiego słodkiego i najlepszego
My dziś same urzędujemy, tzw dzień matki z córką:) M w pracy, jutro wraca:/
wiecie co jakoś piersi mi urosły myślałam że to mi się tylko zdaje, ale i M zauważył i kolezanki, eh niewiem czemu w ciązy nie jestem, włąśnie skończył mi się okres, zawsze troche były nabrzmiałe w czasie miesiączki, ale to tylko zauważalne bylo dla mnie, a teraz nie tylko ja to widzę;/ no ale jakoś się tym za bardzo nie przejmuję:)hehe

marti ty sie ciesz, bo mi sie ciągle kurczą ;-) juz staniki A noszę, mniejszych chyba nie ma hehe ;-)

Tabasia, my po lekarzach dużo (odpukać!!) nie chodzimy. no ale jednak przydatne jest szczególnie z małym dzieckiem.

kurcze, cukierki się kończą ;-) a jeszcze pewnie dzieci będą przychodzić. no nic, będę wydzielać po jednym ;-)

kupiliśmy dziś buty dla mnie i kapcie dla Olci. awansowałyśmy na rozmiar 2 ;-)

Dziekuje wszystkim za zyczenia! Oj jak ten czas leci jeszcze roczek i 30 stuknie.
My zmierzamy sie dzis ze zmiana czasu i Ola buszuje na puzzlach, jeszcze z godzinke musimy wytrzymac. Juz marudzila ze zmecznia ale jakos jej przeszlo:) A jak tam u Was ze mniana czasu?
Marti oj fajnie masz:) Moje wracaja niestety do rozmiaru z przed ciazy:(

oj z tą zmianą czasu to dziś u nas ciężko przestawić małą. dopiero 19 a ona już zmęczona jeszcze 30 min musimy przetrwać.

my dziś w Ikea byliśmy, zakupiliśmy łóżko do nas do sypialni bo to stare nam się już rozwala. kupiliśmy kupiliśmy taką fajną skrzynię do Julki do pokoju, będzie miała na swoje płyty z bajkami.

jutro z rana na cmentarz jedzie M z teściami a my dopiero po południu, mała się wyśpi, zje i będziemy mogli jechać.

Dziękuję Ladies za życzenia :D Chyba się sprawdzają ... bardzo miły dzień miałam :)

Dostałam herbatkę 'Marcinkową' miam ... bardzo Bożonarodzeniowo smakuje :) W knajpce spokojnie i kameralnie.

Nesiaa happy birthday to you too ;D

Zmykam robić kaszkę dla Antoniego - dzisiaj kupiłam parę słoiczków (prawie 30zł zapłaciłam !) ... postanowiłam wyjść z gerberków ... w tej cenie mam 10 kilo owoców !

reklama
u nas zmiana czasu tez bleeee...
mlody juz zasypia, a jeszcze moglby z pol godzinki-godzinke pohasac....

A moje piersi nadal spore, duzo juz zmalaly, bo pokarmu mniej, ale jednak ciezko mi kupic biustonosz-wczoraj bylam w sklepie i tylko 3 rodzaje z moim rozmiarem dostalam!!!!O takich fajniejszych mowie, bo babcinych bym nie kupila ;-)

Do góry