reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :happy:

My dziś pobudka przed 5 :sorry: Złamałam się i wzięłam Szymcia do łóżka, ale nie wiem, czy długo z nim tak spałam, bo miałam wrażenie, że on cały czas machał rączkami, próbował tatę wytargać za nos i takie tam :-D Oczywiście mój P zupełnie sobie z tego nic nie robił i spał jak zabity. Jak on to robi? :sorry: Ostatecznie wstaliśmy o 6.
Wieczorem Szymcio był śnięty jak nigdy. Wróciliśmy po 19 z kościoła, to już marudził przeokropnie. Po kąpieli nie chciał mleka, więc zrobiłam kaszki i sporo zjadł. Ostatnio z tym jego jedzeniem różnie, ale to nie ten wątek.

My wybieramy się na cmentarz około południa, ale nie bierzemy małego, bo te opary ze zniczy są niezdrowe. Może w przyszłym roku. Za to jeśli pogoda będzie sprzyjająca, w przyszły weekend wybieramy się na grób do mojego taty w Świętochłowicach.

Pogodnego dnia!!!

reklama
Marciaa pokaż nam jakie suknie Ci się podobają....ja dość długo szukałam swojej

kochana szczerze mówiąc jest tego tyle, ze nie wiem co mi się podoba :O :/
Z jednej strony bym chciala dopasowana ale z dłuugim trenem z drugiej dużą jak księżniczka ( wiem ze takie się Ł. podobja) :-)
Suknie Ślubne Anna Lachor - Kolekcja sukienka nr 100

z kolei ta kolekcja jest dlam nie przepiękna z klasa
Suknie ślubne 2010 - nowa kolekcja sukien ślubnych BiancanevE suknia 902, 911, 915 tylko podchodzaz kolei pod tkaie wieczorowe

Witajcie!

My juz od 4 nie spimy, znowu...wwwwrrrrr...tak malo to mi jeszcze nie spal. Dzisiaj ide do lekarza, moze cos nowego zaproponuje.

Marciaa bardzo fajna jest ta nr 915....ale mi sie nie podobaja np. takie wlasnie a'la ksiezniczki....ale masz super!ale z sukienka to ja mialam mega stresa, bo nic na mnie nie wchodzilo, i bylam okropnie wybredna!

Kobitki trzymajcie sie cieplo Dzisiejszego Dnia!

Marciaa 911 jest prześliczna! A i podoba mi się 923, ale nie miałabym odwagi jej włożyć, ja natomiast miałam coś w rodzaju nr 103 z tej pierwszej kolekcji tylko bez kokardy

Maborka-witaj
ALE super że się odezwałaś, niedawno o Tobie myślałam co tam U Ciebie i synka:)dobrze że zdrowo rośnie, a za karmienie piersią trzymam kciuki, my w 5 miesiącu przestałyśmy:(
wysyłam mega buziola i czekamy na zdjęcia skarba:****

reklama
Witam!
Znow zapowiada sie piekny dzionek, oby tak bylo jak najdluzej. Moje dzieciatko od kilku dni je tylko raz w nocy z czego jestem bardzo zadowolona, bo i ja i ona jestesmy bardziej wyspane. Proba przetrzymania wczoraj wieczorem powiodla sie ale dzis rano znow pobudka o 6. My tez zmieniamy powoli plan dnia bo dosc mam juz karmienia co 2 godziny. przedluzamy przerwy do 3 h.
Marciaa sliczne suknie! ciezko byloby mi sie zdecydowac. Ja naszczescie nie mialam tak duzego wyboru, ale i tak wrocilam do pierwszej ktora zmierzylam.
Milego dnia!

Do góry