ionka
Fanka BB :)
ionka i Ty marudzisz, że Ol mało je....eh....my jutro mamy wizytę u pediatry to spytam o to nasze menu
noooo to rozkład dnia tylko, a ile zje to inna sprawa.
na śniadanie robię 120ml mm z kaszka na gęsto i połową banana i zjada pół czasami 3/4, a czasemi wcale ;-)
obiad hmmm dziś tylko pół słoika na maksa 100ml tam było i porozmazywała wszędzie brokuła- dałam jej różyczki do ręki (może i co zjadła przy okazji)
mleko 120 w dzień przy dobrych wiatrach ;-)
podwieczorek- nie narzekam, bo zjada herbatnika z połową banana i 3 łychami jogurtu naturalnego lub potarkowanym jabłkiem, gruszką a dzis spróbuje melona :-)
na noc zjada 150-180ml i w nocy przeważnie 180.
w sumie wiem, że wyszo duuużo, ale poprzedni tydzien był katastrofą, kilka łyżek śniadania, wcale obiadu, pół podwieczorku. no i połowę mleka. a mam porównanie z tym, jak dzieci jadły w żłobku i może dlatego sie tak stresuję.
Chleb z masłem ?? A już można? Owszem, dostaje mój czy to suchą bułę, która jest na zasadzie zamknięcia mu buzi, ale jeszcze chleba z masłem nie próbowałam.
no jeśli nie ma uczulenia, to myslę, że tak, tym bardziej, że niektóre słoikowe obiady zawieraja masło z mleka :-) mojej nic nie jest, a uwielbia wysysać masło :-) a jaka radocha,. kiedy wszystko umazane ;-)