reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mcgosia,polusia,sylviontko,ionka wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i wielki buziak od ciotki :)
madzia84 trzymam kciuki, musi być dobrze, urodzeni 15.02. mają szczęście w życiu ;)wiem coś o tym... ↲A co do patologii, to w rodzinie M.tak mówią że troje dzieci to już patologia. Do dziś mają żal do mnie ... Ach...

reklama
witam
tak ja jezdze konno ale ja to dopiero stawiam 1 kroki ;-)ale to juz uwielbiam

u nas wszystko spoko! mlody spal tylko raz pobudka o 4 na mleko i do 7 spanie, teraz juz tez po drzemce zaraz obiad i jedziemy na zakupy

ale ze gotuje mu juz sama to wiem ze moze byc ciezko bo on to chyba tylko sloiczki lubi :( i to te bez czastek :/

aha i wiecie moze do kiedy dziecko moze zezowac bo tak patrze na te zdjecia i jeszcze mu oczko ucieka :szok:

mcgosia,polusia,sylviontko,ionka wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i wielki buziak od ciotki :)
madzia84 trzymam kciuki, musi być dobrze, urodzeni 15.02. mają szczęście w życiu ;)wiem coś o tym... ↲A co do patologii, to w rodzinie M.tak mówią że troje dzieci to już patologia. Do dziś mają żal do mnie ... Ach...

Kochana nie słuchaj taki głupot,jest dzielna mamusia dajesz rade ze wszystkim,masz 3 wspaniałych dzieciaczków.Super ze Oliwka tak szybko zdrowieje:)

k_aralajna duze buziaki dla Pawełka:)

Witam! U nas noc tragiczna:( Nie wiem co sie dzieje ale Ola obudzila sie z 7 razy, poplakiwala i nie chciala spac. Wszyscy mi mowili, ze na piersi i dlatego nie przesypia nocy a teraz jak praktycznie tylko ta piers je w nocy jest gorzej niz bylo:( Padam na twarz. A teraz tez nie zamierza spac.
Madzia trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia!! CZekamy na dobre wiadomosci!
Polusia skad ja znam to uczucie, ze jestesmy na drugim planie:( Moj M to pracoholik i 5 minut nie usiedzi na miejscu. On nawet jak przychodzi na obiad to sie denerwuje, ze jest goracy i musi czekac az wystygnie. Wiem, ze nas kocha i widze, ze czasem meczy go to jego uzaleznienie (bo mysle, ze to juz uzaleznienie) ale nie moze sobie z tym poradzic. Tez czasem mam ochote wytargac go za wlosy hihi i tez ich juz za wiele nie ma:)
mcgosia, polusia, k_aralajna, sylviontko, ionka buzioleeeee dla Waszych pociech!!!!
Milego dnia!

polusia wiedziałam że tak to się skończy, :) kochana świętuj święto małej marzycielki :) jest taka cudowna i to najważniejsze że masz kochane dzieci.

dla wszystkoch solenizantów STO LAT !!!!!!! a że dziś jadę na roczek to zjem za każdego maluszka kawałek tortu hahahaha :)

mcgosia, polusia,k_aralajna, sylviontko, ionka wielkie buziaki dla dzieciaczków, kolejnych zdrowych i pięknych miesięcy :-)

Madzia84 myślę o was cieplutko i trzymam kciuki:-)

Witam tak w ogóle:-)

Moja mała śpi już 2,5 godziny:szok: Ale to dobrze bo przynajmniej dom ogarnęłam. Co prawda jeszcze zostało odkurzanie- ale to już mężuś i dla mnie na deser:-) umyć podłogi i koniec porządków na dziś.
Musimy jeszcze na małe zakupu wyskoczyć ale trochę mi się nie chce jechać . No cóż jak trzeba.

Hello

Ja się ostatnio mało udzielam, bo jak już pisałam muszę w domu pracować i w wolnych chwilach tym się głównie zajmuję. Pewnie w styczniu jak wrócę do biura, to będę miała więcej czasu ;) Z drugiej strony zaczynam się stresować jak Adaś przetrwa cały dzień bez piersi. Niby je już sporo innych rzeczy, ale stanowczo domaga się cycusia przed spaniem :(

Yra, faktycznie jesteś zaborcza żona ;) Ja to znam od drugiej strony, bo kiedyś sama dużo jeździłam służbowo. Ja akurat to lubiłam, ale jakbym nie lubiła, to i tak bym musiała - taka praca... Można ewentualnie pracę zmienić. Przed zajściem w pierwszą ciążę poprosiłam o zmianę stanowiska, teraz mam takie że nie muszę jeździć, ale za to nuda mnie dobija ;)

służbowo rozumiem blu to zupełnie co innego, tego wymaga praca. chodzi bardziej o prywatne życie, pasje, hobby itp. tu już wymagam :) ale mój M jest domatorem więc nie mam z tym żadnego problemu.

reklama
Strasznie mi się nudzi, M w szkole, Malutki śpi, a ja nie wiem co zrobić ze sobą, z jednej strony nudno mi, a z drugiej nie chce mi się pupy ruszyć z kanapy, troszku posprzatałam w kuchni i tyle, leń dziś ze mnie na maxa:-(

Do góry