reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
jezu sama jestem w szoku, 5 ząb, normalnie się w głowie mi nie mieści, ja niewiem czy on do 1 roku będzie miał pełną buzię hehe :) ale poważnie idzie jak burza. szok.

madzia trzymam kciuki napewno bedzie dobrze!!!!!!!!
Nesia twój tesc z pewnoscia nie raz krzyknał na swoje dziecko wiec nic sie nie martw.
Co do puknia to moi tez nie pukaja, nie moge tego zrozumiec!
Gratuluje solenizantom sto lat!

yra gratuluje kolejnego zębolka:)my nadal bezzębni:)

Wpadłam tylko na chwilke,musze sie wykąpac,a mój misiek nie spi i patrzy sie na mnie tymi swoimi duzymi oczętami.

Kochane bede pisała smsy co u nas dziekuje za kciuki przydadzą sie!Do usłyszenia.Buziaki

Dobrej nocy:)

Witam nocnom porom chyba już wszyscy śpią :tak: ja dopiero teraz mam chwile dla siebie. Dziś wielki dzień Oli wkońcu będzie ochrzczona, mam mega stresa jak to będzie w kościółku jak mała tyle czasu wytrzyma, no i oczywiście jak zniesie sam chrzest - obawiam sie że będzie krzyk i płacz hmmmm

Madzia trzymam kciuki za Bartusia, wszystko będzie dobrze :tak:

Wczorajszym solenizatom wszystkiego najlepszego :tak:

Miłej nocki życze

reklama
madzia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej:-) Franek wstał dziś o 6.50 i tylko dwa razy w nocy dawałam mu smoka także bardzo ok:-) M pojechał na uczelnię, powiem Wam szczerze, że bardzo go podziwjam , że ma jeszcze siłę uczyć się matematyki, fizyki itp
A ja jem tosty z serkiem:-) Franko pełza po puzzlach i gapi się w tv;-)
Miłego dnia Wam życzę:-)

Do góry