reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!

Normalnie muszę się bezczelnie pochwalić:-) bo jeszcze nigdy tego nie było i oby tak zostało. Marcel zasnął chwilę po 20, spał ładnie do 6 wypił całą butlę i zasnął jeszcze na 2h do 8. Wow!!! W naszym wypadku to wielkie COŚ!:-D Jak to człowiek potrafi się cieszyć z małych, wielkich rzeczy!

myszowata Ja też uwielbiam takie kanapki i wczoraj miałam taki zestaw!:tak:

polka kochana bardzo się cieszę że u Was tak fajnie się układa! A lekarz bardzo mądry człowiek!:tak:

Ja muszę namówić Marcelka najpóźniej na 10:30 na drzemkę, bo o 11:40 wychodzimy na basen, a mamy go z jakieś 30m od domu:-D

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
witajcie
nocka ok wkonu jak sie zabek wybil ale pospal do 6 małpka mała :) za to usnal przez 19 :)))
a od 4 sama w tym wielkim domu ale miałam stracha...dobrze, ze sa psy chociaz bo tak to bym chyba sie w szafie zamkneła ;-)
dzisiaj robimy imprezke a na dodatek przyjezdza kamerzysta i bedzie krecil u nas film i bedziemy aktorami przez chwile ;-)
ale to film odnosnie oswietlenia ale bedzie ubaw

lece na ddtvn i herbatke pic :)

dzień dobry kobitki.
nocka taka sobie bo malutka całą noc jęczała i stękała, ale pospała do 7 a poleżałyśmy w łóżeczku do 9 :) co u nas jest sukcesem bo mała jak wstanie i zje mleczko to od razu na ziemię i urzęduję po całym domu. ja dziś kolejny dzień sama z dziewczynkami, mam pomału tego serdecznie dość. ale mam plan że sobie pojadę gdzieś sama w przyszły weekend a M zostanie z dzieciakami. co mi z tego wyjdzie zobaczymy:)

polka wiesz nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał że patologia bo 3 dzieci macie. dla mnie kochana to Ty jesteś wzór do naśladowania. wszystko robisz w domu, przetwory, ciasta pieczesz, zajmujesz się dzieciakami i jeszcze masz czas na bb:) normalnie tylko naśladować :)

sylviontko buziole dla solenizanta :) wiesz że ja dopiero dziś zauważyłam że urodziłyśmy w ty samym dniu :)

zjadam śniadano i pędzę odkurzać :) miłego dnia życzę

polusia w ogóle ci się nie dziwię że jesteś zła, też bym była, ja rozumiem pasje itp. i szanuję to, ale ja jestem strasznie zaborcza żona i koniec kropka nie pozwoliłabym jechać hehe a mój M ( mimo różnicy wieku 12 lat) to pewnie jakbym zrobiła akcje by nie pojechał, zresztą jego ani kumple nie ciągną, woli w domku piwko wypić, ani żadne samotne czy z kumplami wypady, raz wyskoczył z kumplem i naszym psem jak jeszcze mieliśmy piesia na wypad z kumplem, skończyło się tym że wylądował w szpitalu bo dostał butelką w głowę od jakiś lumpów, pies uciekł, a ja jak się dowiedziałam że jest w szpitalu w nocy tak zbiegałam ze schodów że upadłam i złamałam nogę. wyobraźcie sobie jaki ubaw miało pogotowie kiedy godzinę wcześniej wieźli mojego M z rozbitą głową, a godzinę później mnie ze złamaną noga. a już w ogóle był ubaw dla nich kiedy oboje leżeliśmy razem na izbie przyjęć małżeństwo :) . ja na wózku on na łóżku. nauczka na całe życie.

Witam sie z wami:) Mała pospała do7,30 jak mało kiedy.Nocka znowu z wielokrotnym przebudzeniem, dostała wkońcu czopek przeciwbólowy.Jutro jedziemy do tesciów poznac prababcię.
Ajentka Marcelek juz duży i coraz mądrzejszy:)gratki i oby tak zostało ze snem:)
Polusia ucałuj Polinke od e-ciotki :)Sylviontko i dla Was gratulacje z okazji ukończenia 7miesiecy:)

Hej kochane! Nie mam nadczynności tarczycy. Wszystkie wyniki mam.......dobre ;D Tylko ALT transaminaza alaninowa jest podwyższona ale nieznacznie. Kreatynina ok, Białko w normie, TSH w porządku, mocz tylko średnio dobry, ale to od tych nerek.. Więc ciągle nie wiadomo od czego chudne, jestem osłabiona, senna, itd... Doktorka stawiała na cukrzyce i nadczynność tarczycy, a to i to wyszło ok.. I bądź tu człowieku mądry ;/

Witajcie weekendowo!

Alez dzisiaj solenizantow(ek)
k_aralajna , mcgosia, polusia, sylviontko, ionka buziaki dla Waszych Maluszkow!!!!

yra ja sie nie dziwie Twojemu M, ze nie wychodzi, po takich przeprawach tez by mi sie odechcialo...ale niezle mieliscie w tym szpitalu....:-)

polka super, ze Oliwka tak szybko zdrowieje!A kto powiedzial, ze Wy patologia?Jestes najdzielniejsza i najkochansza mama!A lekarz madry czlowiek!

polusia u mnie by tak nie bylo w domu....jak u iry, pasja pasja, ale M dostalby najpierw po lbie nizby poszedl gdziekolwiek po tygodniu niebycia w domku!U nas to ja szyja krecaca glowa jestem...;-)

A Redus postanowil zrobic rodzicom pobudke o 5.30 i do tej pory sie bawi....Dobrze, ze przynajmniej juz potrafi sie sam soba zajac...uufffff

madzia trzymam kciuki za poniedzialek, bedzie dobrze, dawaj znac co i jak!Trzymajcie sie cieplo!

Milej Sobotki!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie :)

U nas nocka ok,Bartus sie nie przebudził no moze na smoka o 6.30 i pospalismy do 7.50.Bartus drzemkuje,ale pewnie sie zbudzi,bo cos stęka.No u nas dzisiaj pakowanko,ale napewno zajze do Was.

mcgosia,polusia,sylviontko,ionka duze buziole dla solenizantów:)

dobrego dnia:)

Do góry