reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ucitielka gratuluje zabka. Wiolonczela wszystkiego najlepszego dla coreczki,buziaki. Moja kornelia wogle nie chce obiadkow zje ze 2 lyzeczki i koniec ale deserki wcina. Za to ziemniaki bardzo lubi i chlebek. Ale ona dobrze wygląda.:-)

reklama
wiolonczela buziole dla Elenki *)
ucitielka gratulujemy ząbka :)

a ja znowu sama, mam tego dość. jak nie szkolenia to jakieś durne zawody, a rodzina gdzie ? kurde w lesie. jeju ale mam złości jakbym teraz M dorwała to bym wszystkie włosy z głowy wytargała ( których już nie ma ).
mała śpi, dziś bez wymiotów na szczęście . mam nadzieję że już tak zostanie :)
ja zaraz idę do wanny i do łóżeczka:)

Witajcie wieczorkiem!

Ja to śpiewam i stroję miny jak jedziemy samochodem, inni kierowcy myślą pewnie że wariatka za kierownicą :)
ja tak samo musze robic, bo Mlody bardzo biespokojny w foteliku....ale ja tak zwykle to spiewam razem z radiem...hehehe

ucitielka Marciaa gratuluje zabkow!

wiolonczela buziaki dla Elenki!

Pogoda dzisiaj byla pod psem, caly dzien w domku spedzilismy, mozna bzika dostac w czterech scianach....

Dobrej Nocki!

gratuluje zabkow dzieciaczko., u nas tez ciagle pustki :)

wiolonczela delektujesz sie powiadasz ;) ja jeszcze musze poczekac.

polusia oby tak dalej z Poleczka, moze to bylo przejsciowe.

ja po drugiej kawie ale jakos dalej mi sie chce spac i wogole pogoda jakas przytlamiajaca.

DZIEKUJE WAM ZA ZYCZENIA DLA ELENKI.
wAMA KOCHANA CZY JA WIEM CZY SIE DELEKTUJE URZNEŁAM SIE TYMI DWOMA KIELISZKAMI :)
ALE ELCIA CYCUSIA JUZ NIE CHCE WIEC TRZEBA BYŁO JAKOS ŁZY UTRZEC SOBIE:)
hERONEK PODZIWIAM tWOJEGO REDANA I SYNKA BLUBERY TEZ . TEZ WSTAWILABYM JAKIES ZDJECIE ELNKI ALE NIE MAM POJECIA JAK TO SIE ROBI, ZANIM ODKRYŁAM RÓZNE TEMATY NA NASZYM FORUM TO CHYBA Z PÓŁ ROKU MINEŁO

witajcie!!! ↲Cały dzień się nie odzywałam bo umieram z bólu zęba. Oliwka w domu. Byli już o 10.00. Wszystko super, goi się w ekspesowym tempie:) Franko w przeciwieństwie do Waszych Szkrabów jadł by non stop. Nie wiem czy to dobrze. Jak zacznie działać lek przeciw bólowy nadrobie Was. póki co buziaki dla solenizantów wszystkich. Dużo zdrówka dla Bartusia w szczególności!!! n&hbardzo mi przykro. Współczuje bratowej. Ja byłam w 8tygodniu ciąży jak umarła moja mama :( niestety dokładnie miesiąc poźniej dołączył dzidziuś do aniołków :( życzę jej dużo siły fizycznej i psychicznej żeby to przetrwała.

dziewczyny rzadko pisze bo pawel tez absorbujacy okrutnie. 3 zab idzie i spokoju ni ma:tak:

ja wypilam drina z whiskacza i tez mi wesolo...

dobrze ze dzis m wstaje do dzidziusia:-D:-D:-D

a juz jutro koniki albo pojutrze najpozniej:-) super

naughty wspolczucia ogromne
ucitielka gratki!!
dla marcii tez!!

dobrej nocki bo ja sie juz klade...

naughty&happy kurcze to pewnie bardzo trudne chwile dla twojej bratowej, wyrazy współczucia

ionka wiem przez co przechodzisz :-( moja Ola też nie dawno przechodziła kryzys jedzeniowy, trwało to prawie miesiąc. Dosłownie nic nie chciała jeść, calkowicie odrzucała mleko a inne rzeczy podawaliśmy jej strzykawką. Spadła na wadze, ja ryczałam , biegałam po lekarzach, robiłam małej badania, zmieniałam diete małej i nic nie pomagało :-( Od przeszło tygodnia sama zaczeła jeść i póki co jest oki ale do tej pory nie wiem dlaczego nagle przestała jeść

marti wszystkiego naj naj dla małej :tak:

madzia84 wszystkiego najlepszego dla Bartusia, dużo zdrówka i siły na nadchodzące dni :tak:

wiolonczela42 wszystkiego najlepszego dla Elenki :tak:

Dziewczynki milych snów Wam życze ja jeszcze czekam do 23 bo wtedy Oli daje mleczko a potem spać.

Bartus jeszcze spi,ale budzi sie z płaczem,moze jeszcze mleczko wypije.Pogadałam z M i odrazu tak fajnie mi.A jutro pakowanko i pewnie bede mniej sie udzielała,ale pozegnam sie z Wami i bede pisała smsy.

reklama
Do góry