reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Oj ja niedobra nie przywitałam się z nową mamuśką i nową koleżanką Frania:)Witajcie wśród nas !!! ↲↲
madzia84 trzymam kciuki za "naszego" Bartusia :) !!!↲↲
A ja szykuje powoli moją księżniczkę do szpitala. Jutro wieczorem mój najstarszy jedzie do chrzestnej już. A w czwartek w drodze do szpitala zostawię Franko u niej. Ja jadę tylko na moment zabiegu a potem Olinek zostanie z tatą w szpitalu. Bo to sporo km od nas i nie będzie możliwości codziennej jazdy. Ach jak ja się boję :(

Ja równiez trzymam kciuki:)

A mój synus zjadł dużą porcje kaszki gruszkowej i pewnie sie jeszcze drzemnie.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry! My dopiero wrocilysmy do domku bo od wczoraj bylysmy u babci:) Fajnie bylo, szczegolnie to spotkanie z kolezankami:p Niestety nie moglam jeszcze napic sie piwka a mialam wielkaaaaaaaaa ochote!
Madzia super, ze jest juz termin operacji!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej! Trzymamy kciuki za dzielna mamusie i dzielnego synka!
Romari a moze jakas sexi bielizna i wielka czerwona kokarda na Tobie:) Mysle, ze taki prezent bedzie mu sie podobal:p
Polka_84 Trzymamy kciuki za Oliwke!

My dzis na szczepieniu bylismy ale biedna plakala jak nigdy. Wazy 8400 i 69 cm. Nadal mamy 2 kapsulki d3 prze ta krzywice malo co zmniejszylo sie ciemionko od ostatniego razu.:-( I malej od jakis 3 miesiecy pojawilo sie na ramieniu z tylu jakis guzek jak malinka,lekarka pow ze to naczyniaczek ze od urodzenia musi to miec a ona tego nie miala i dala skierowanie do chirurga zobaczymy co powie. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

My dzis na szczepieniu bylismy ale biedna plakala jak nigdy. Wazy 8400 i 69 cm. Nadal mamy 2 kapsulki d3 prze ta krzywice malo co zmniejszylo sie ciemionko od ostatniego razu.:-( I malej od jakis 3 miesiecy pojawilo sie na ramieniu z tylu jakis guzek jak malinka,lekarka pow ze to naczyniaczek ze od urodzenia musi to miec a ona tego nie miala i dala skierowanie do chirurga zobaczymy co powie. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki:)

reklama
Do góry