reklama
Agulka61
Fanka BB :)
Też trzymam kciuki. wszystko bedzie dobrze. buziaki.O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.
Y
yra245
Gość
polka kochana trzymam kciuku za córeczkę, dacie rade, to silna mała kobietka.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Oj ja niedobra nie przywitałam się z nową mamuśką i nową koleżanką FraniaWitajcie wśród nas !!! ↲↲
madzia84 trzymam kciuki za "naszego" Bartusia !!!↲↲
A ja szykuje powoli moją księżniczkę do szpitala. Jutro wieczorem mój najstarszy jedzie do chrzestnej już. A w czwartek w drodze do szpitala zostawię Franko u niej. Ja jadę tylko na moment zabiegu a potem Olinek zostanie z tatą w szpitalu. Bo to sporo km od nas i nie będzie możliwości codziennej jazdy. Ach jak ja się boję
Ja równiez trzymam kciuki
A mój synus zjadł dużą porcje kaszki gruszkowej i pewnie sie jeszcze drzemnie.
Ostatnia edycja:
Agulka61
A ja rowniez witam nowa mamuske i Paulinke.:-)
Dzien dobry! My dopiero wrocilysmy do domku bo od wczoraj bylysmy u babci Fajnie bylo, szczegolnie to spotkanie z kolezankami Niestety nie moglam jeszcze napic sie piwka a mialam wielkaaaaaaaaa ochote!
Madzia super, ze jest juz termin operacji!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej! Trzymamy kciuki za dzielna mamusie i dzielnego synka!
Romari a moze jakas sexi bielizna i wielka czerwona kokarda na Tobie Mysle, ze taki prezent bedzie mu sie podobal
Polka_84 Trzymamy kciuki za Oliwke!
Madzia super, ze jest juz termin operacji!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej! Trzymamy kciuki za dzielna mamusie i dzielnego synka!
Romari a moze jakas sexi bielizna i wielka czerwona kokarda na Tobie Mysle, ze taki prezent bedzie mu sie podobal
Polka_84 Trzymamy kciuki za Oliwke!
Agulka61
My dzis na szczepieniu bylismy ale biedna plakala jak nigdy. Wazy 8400 i 69 cm. Nadal mamy 2 kapsulki d3 prze ta krzywice malo co zmniejszylo sie ciemionko od ostatniego razu.:-( I malej od jakis 3 miesiecy pojawilo sie na ramieniu z tylu jakis guzek jak malinka,lekarka pow ze to naczyniaczek ze od urodzenia musi to miec a ona tego nie miala i dala skierowanie do chirurga zobaczymy co powie. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My dzis na szczepieniu bylismy ale biedna plakala jak nigdy. Wazy 8400 i 69 cm. Nadal mamy 2 kapsulki d3 prze ta krzywice malo co zmniejszylo sie ciemionko od ostatniego razu.:-( I malej od jakis 3 miesiecy pojawilo sie na ramieniu z tylu jakis guzek jak malinka,lekarka pow ze to naczyniaczek ze od urodzenia musi to miec a ona tego nie miala i dala skierowanie do chirurga zobaczymy co powie. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki
reklama