reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Padam ... cały dzień biegam. Zmęczona jestem niebywale. Aklimatyzuję się powolutku - w końcu ostatnie pół roku poświęciłam wyłącznie mojemu dziecku :) a teraz powrót do obowiązków dochodzi. Wczoraj Antoni poszedł spać po 22 ... mam szczerą nadzieję, ze dzisiaj troszkę szybciej skapituluje.

Kaszka ryżowa super sprawa ! Do ryżu dodałam gruszkę i wszystko zblenderowałam - mniam :D

Mam 3 łyki herbatki dla siebie i zmykam nakarmić Maleństwo.

Witam!

Marcel rozpoczął podnosić pupę do góry i przymierza się do raczkowania no ale w końcu jutro stuknie mu 7 miesiączków. W ogóle śmiechu z nim co niemiara, ostatnio przez dobre 5 minut przedrzeźniał się z dziadkiem na udawany kaszel, raz jeden, raz drugi:-D. Jak wróciłam z pracy to wygłupów nie było końca (śmiech w głos ze wszystkiego co mama pokazała i zrobiła:-)) ale jak spróbowałam się oddalić choć na chwilkę to wrzask. No nic jak matki przez pół dnia nie było to jak śmie się oddalać od syna po powrocie.:tak: Za to padł o 18:20:baffled: zobaczymy jaka będzie nocka.

Polka Bardzo Ci współczuję, na pewno bardzo tęsknisz ale masz wspaniałego anioła stróża w niebie.:tak: Wszystkiego dobrego dla Oliwki.

moja mała już śpi, dziś szybko jej to poszło i nawet wiele się nie nagadała w łóżku :)
jutro w nocy mój M już przyjeżdża, szkoda tylko że będę go miała w czwartek bo później ma zawody gdzie sędziuje i nie będzie go cały weekend.
jutro z Julką jedziemy na balet bo moje dziecko chodzi już 3 rok a pierwsze zajęcia po wakacjach dopiero jutro. nie może się już doczekać :)

yra spóźnione ale szczere życzenia dla Jasia *)

nesia dla Oleńki również buziaki *)

Witajcie wieczorkiem!

ucitielka wspolczuje przezyc!Dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo...

ajentka zafajnego masz synka...moj tez wrzawe zaczyna jak tylko znikne z pola widzenia, do tego zaczyna przytulac sie czesto jak tylko chce sie oddalic...

Mlody dzis na placu zabaw zaczepial dziewczynke, starsza od niego oczywiscie, ale co tam! Najwazniejsze, ze nabrala sie na te jego zaloty...hehehe..Nie chciala wracac do domu...

polka przykry dzien jutro, ale na pewno jest z Ciebie bardzo dumna!!!!

Dobrej Nocki!

polka 3mam kciuki za Oliwię, będzie dobrze!
yra nesiaa buzialki dla dzieciaczków:-)

Ja dziś miałam szalone popołudnie- zakupy, aerobik, przepisywałam Frania z jednej przychodni do drugiej...eh...latałam jak szalona...ale idę już lulu, więc życzę Wam dobrej nocki:-)do juterka

reklama
Do góry