reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.

Madziu w takim razie trzymam kciuki!

Moja niunia mleczko zjada, ale niestety nie chce nic pić, nie wiem już co mam jej zaproponować.

O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.

No to trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :tak:

A tak w ogóle witajcie:)
Nie nadrobię Was, no way. Mam tylko nadzieje, ze u Was wsio dobrze, bo ja powiem Wam padam na ryj po przeprowadzce, od dzis zaczynamy z M remont naszego gniazdka, a ja juz nie mam sily na wstepie. Dobrze, ze mamy rodzicow, ktorzy z checia zajmuja sie Franko. Franio nawet pierwszy raz został z dziadkami na noc :) i byl oczywiscie grzeczniejszy niz jak jest z nami, ani razu nawet nie kwiknal w noc, a nam to robie sceny jak mleko sie spoznia o minute:wściekła/y:
Ide troche polezec, bo juz mi kręgosłup nawet nawala:/

madziu trzymam kciuki!!!!

Mlody tez ostatnio mniej je, szczegolnie cycka...nie ma czasu na jedzenie, jak niektore Marcowiatka...., za to potrafi wypic herbatek, soczkow i wody nawet!

ja oczywiście w necie, mój M robi krupnik, mały właśnie włazi pod suszarkę, on normalnie tak pełza że szok, nie raczkuje ale pełza, :) mały gość.

Z Mała na szczęście ok. dzwonilam do pediatry i powiedziała, że jeżeli w ciągu 24h nie traci przytomności i nie wymiotuje jest w porządku, bo dzieci w tym wieku mają jeszcze elastyczne czaszki. Gorzej jakby na brzuszek upadła, bo wtedy mogłaby coć z organów wewnętrznych uszkodzić. na sdzczęście w porządku, ale tego malego lobuza strasznie trudno upilnować, bo to żywe srebro

Z Mała na szczęście ok. dzwonilam do pediatry i powiedziała, że jeżeli w ciągu 24h nie traci przytomności i nie wymiotuje jest w porządku, bo dzieci w tym wieku mają jeszcze elastyczne czaszki. Gorzej jakby na brzuszek upadła, bo wtedy mogłaby coć z organów wewnętrznych uszkodzić. na sdzczęście w porządku, ale tego malego lobuza strasznie trudno upilnować, bo to żywe srebro

To super ze tylko na strachu sie skonczyło i nic malenkiej nie jest.

powodzenia, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości:)

Byłyśmy dziś z Paulinka w H&M miałam tam na nią upatrzoną super czapę na zimę, ale wszystkie wykupili ;(

reklama
w końcu się udało zrobić, bo ja to taka troche ciemna masa w takich sprawach hehehe:p

teraz uciekamy, idziemy do miasta załatwiać sprawy, za oknem wygląda że ładnie słonecznie, ale mówili w pogodzie że w nocy było -4 u nas brr, miłego dnia Wam życzę:) do wieczorka:) pozdrawiam
Oj ja niedobra nie przywitałam się z nową mamuśką i nową koleżanką Frania:)Witajcie wśród nas !!! ↲↲
madzia84 trzymam kciuki za "naszego" Bartusia :) !!!↲↲
A ja szykuje powoli moją księżniczkę do szpitala. Jutro wieczorem mój najstarszy jedzie do chrzestnej już. A w czwartek w drodze do szpitala zostawię Franko u niej. Ja jadę tylko na moment zabiegu a potem Olinek zostanie z tatą w szpitalu. Bo to sporo km od nas i nie będzie możliwości codziennej jazdy. Ach jak ja się boję :(

Ostatnia edycja:
Do góry