madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
nie wiem, co się z moim dzieckiem dzieje, nie chce jeść :-( spadła nam z centyla buu :-(
Bartek tez mało je od 3 dni,ale duzo pije.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, co się z moim dzieckiem dzieje, nie chce jeść :-( spadła nam z centyla buu :-(
O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.
O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.
madziu trzymam kciuki!!!!O 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.
Z Mała na szczęście ok. dzwonilam do pediatry i powiedziała, że jeżeli w ciągu 24h nie traci przytomności i nie wymiotuje jest w porządku, bo dzieci w tym wieku mają jeszcze elastyczne czaszki. Gorzej jakby na brzuszek upadła, bo wtedy mogłaby coć z organów wewnętrznych uszkodzić. na sdzczęście w porządku, ale tego malego lobuza strasznie trudno upilnować, bo to żywe srebro
powodzenia, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomościO 13 dzwonił do nas ordynator i mamy wstawic sie w niedziele na badania a w pon operacja.Nie dam sie tak jak ostatnio nie bedzie zadnego odwołania ciesze sie,bo jest mu bardzo potrzebna.
Oj ja niedobra nie przywitałam się z nową mamuśką i nową koleżanką FraniaWitajcie wśród nas !!! ↲↲w końcu się udało zrobić, bo ja to taka troche ciemna masa w takich sprawach hehehe
teraz uciekamy, idziemy do miasta załatwiać sprawy, za oknem wygląda że ładnie słonecznie, ale mówili w pogodzie że w nocy było -4 u nas brr, miłego dnia Wam życzę do wieczorka pozdrawiam