reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia fajny prezent i szkoda małej że chora :( życzę jej zdrówka. U nas było -6 :( brrr ale teraz jest już 10 więc zaraz pędzimy na spacer!!! Potem obiadek i pewnie gości będziemy mieć bo szwagierki mąż przyjechał na tydzień do Polski więc jeszcze jakieś szybkie ciasto trzeba zrobić.

reklama
katrinka musi to być ciekawe, zastanawiałam się kiedyś jaka jest różnica pomiędzy dziewczynkami a chłopcami.

Tak jak mówi Cc dla chłopców w takich pieluszkach bardziej chłonne miejsca to miejsca z przodu tj tam gdzie jest siusiak ;) a dla dziewczynek analogicznie.

Cc ja 3mam kciuki za Dukana !!! Skończę karmić piersią i idę w Twoje ślady :) W grudniu jadę na panieński do Londynu ... trzeba jakoś wyglądać ;)

Polka84 ja też ciacho będę robić ... ale obawiam się, że mam większe szanse na spapranie go niż upieczenie heheh jestem w tej materii zupełnym antytalentem - nawet chłodnik potrafię zepsuć ;) ale walczę dalej, kiedyś się pewnie uda !

Ja siedzę nad cappuccino, Antoni zjadł śliwkę z ciasteczkiem i radość gości na licu ;D

musisz jeszcze pocztą wysłać podpisane oświadczenie i wypełnić wszystkie ankiety produktowe. ja dostałam: piwko karmi, kostki do wc, pampersy.

moje dziecko dostało krem waniliowy z nestle ale smakowało :)

ja narazie ze spacerku zrezygnowałam bo ciasto w piekarniku:) unosi się piękny zapach jabłek i cynamonu :) no i kalafior gotuje żeby obiad wcześniej podać:) a n&hdasz radę :) w końcu coś ci musi wyjść trzymam kciuki!!!

reklama
Do góry