Polusia fajny prezent i szkoda małej że chora życzę jej zdrówka. U nas było -6 brrr ale teraz jest już 10 więc zaraz pędzimy na spacer!!! Potem obiadek i pewnie gości będziemy mieć bo szwagierki mąż przyjechał na tydzień do Polski więc jeszcze jakieś szybkie ciasto trzeba zrobić.
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
katrinka musi to być ciekawe, zastanawiałam się kiedyś jaka jest różnica pomiędzy dziewczynkami a chłopcami.
Tak jak mówi Cc dla chłopców w takich pieluszkach bardziej chłonne miejsca to miejsca z przodu tj tam gdzie jest siusiak a dla dziewczynek analogicznie.
Cc ja 3mam kciuki za Dukana !!! Skończę karmić piersią i idę w Twoje ślady W grudniu jadę na panieński do Londynu ... trzeba jakoś wyglądać
Polka84 ja też ciacho będę robić ... ale obawiam się, że mam większe szanse na spapranie go niż upieczenie heheh jestem w tej materii zupełnym antytalentem - nawet chłodnik potrafię zepsuć ale walczę dalej, kiedyś się pewnie uda !
Ja siedzę nad cappuccino, Antoni zjadł śliwkę z ciasteczkiem i radość gości na licu ;D
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja sobie pije kawke juz drugą i wcinam batona 3bit,tak na słodkie mam ochote.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A moje dziecie zjadło ledwo obiadek wcisnełam mu cos nie bardzo ma chec jesc.Tak jak miał apetyk tak teraz brak,moze to te zeby juz sama niewiem.
asia2702
Fanka BB :)
Ale tu cicho. Ja akurat się nudzę. Mąż i syn śpią po spacerze Słonecznie, ale zimno u nas.
M
myszowata
Gość
pomóżcie top secret
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Mnie też Niko się wyspał i śmiga w bujaczku..wkoncu mu humor dopisuje bo cos dzisiaj nie swoj jest.
A jak dzieć usnie mamuska idzie do basenu
o Taniec z gwiazdami leceeeee
A jak dzieć usnie mamuska idzie do basenu
o Taniec z gwiazdami leceeeee