reklama
Witajcie kochane
Ja nadrobiłam tylko watek główny i już nie pamietam co miałam pisać i komu. U nas ze zdrówkiem OK. Niestety tydzień ciężki, bo z moim m sie mijamy i tylko wymieniamy więc po prostu padam. Wczoraj zaleglam ze starszą w łóżku i nawet nie miałam siły czytć jej bajki, po czym obudził mnie wrzask Lilki i ją wzięłam do łóżka i znów spałam. Nawet nie słyszałam kiedy M wrócił. Efekt tego był taki, ze dzisiaj jestem wyspana
Yra no to teraz Jasio ma prawdziwy kasownik Gratulacje!
Polka, a co za operacje ma Oliwka?
Myszowata dzieki za te linki. Katalog juz zamówiłam, bo my jesteśmy na etapie szukania projektu.
Ja nadrobiłam tylko watek główny i już nie pamietam co miałam pisać i komu. U nas ze zdrówkiem OK. Niestety tydzień ciężki, bo z moim m sie mijamy i tylko wymieniamy więc po prostu padam. Wczoraj zaleglam ze starszą w łóżku i nawet nie miałam siły czytć jej bajki, po czym obudził mnie wrzask Lilki i ją wzięłam do łóżka i znów spałam. Nawet nie słyszałam kiedy M wrócił. Efekt tego był taki, ze dzisiaj jestem wyspana
Yra no to teraz Jasio ma prawdziwy kasownik Gratulacje!
Polka, a co za operacje ma Oliwka?
Myszowata dzieki za te linki. Katalog juz zamówiłam, bo my jesteśmy na etapie szukania projektu.
M
myszowata
Gość
e_kord zatem spacjelnie dla Ciebie jeszcze jeden katalog Projekty domw jednorodzinnych - Krajobrazy
kobitki tam trzaba się zarejstrować Pampers Premium Care tam jest podany adres mailowy tam trzeba napisać i dostaniecie
Witam!
W końcu weekend! Cieszę się bo zawsze spędzamy go razem z M a w ciągu tyg. to wiadomo praca itp. Dzięki dziewczyny za namiary na linki. Muszę zobaczyć z tymi pieluszkami. Kliknęłam na kawkę zobaczymy jaka będzie, mapę też dostałam na tampony się nie załapię bo mam laptopa z ekranem 10 calowym i mi coś ucina to okienko z tą promocją no nic a swoją drogą co do tamponów to mam pytanko ale to na
Yra Gratki zębola, my nadal bezzębni.
Polka A co jest Oliwce że musi mieć operację?
W końcu weekend! Cieszę się bo zawsze spędzamy go razem z M a w ciągu tyg. to wiadomo praca itp. Dzięki dziewczyny za namiary na linki. Muszę zobaczyć z tymi pieluszkami. Kliknęłam na kawkę zobaczymy jaka będzie, mapę też dostałam na tampony się nie załapię bo mam laptopa z ekranem 10 calowym i mi coś ucina to okienko z tą promocją no nic a swoją drogą co do tamponów to mam pytanko ale to na
Yra Gratki zębola, my nadal bezzębni.
Polka A co jest Oliwce że musi mieć operację?
kobitki byłam dziś na zakupach i widziałam w tesco promocję na hagissy , 125 szt bylo w paczce ale nie zauważyłam za ile wiem że pisało hit miesiąca
Polka a co Oliwce????
a ja od poniedziałku zostaję sama z dziewczynkami, M jedzie na szkolenie, strasznie nie lubię jak gdzieś daleko jedzie: nie lubię sama na noc zostawać w domu i martwię się aby szczęśliwie dojechał.
uciekam do łóżka naprzytulać się do M na zapas miłego wieczorku
Polka a co Oliwce????
a ja od poniedziałku zostaję sama z dziewczynkami, M jedzie na szkolenie, strasznie nie lubię jak gdzieś daleko jedzie: nie lubię sama na noc zostawać w domu i martwię się aby szczęśliwie dojechał.
uciekam do łóżka naprzytulać się do M na zapas miłego wieczorku
dziewczyny niby Oliwka jak tysiące dzieci ma do do wycięcia migdały... Ale niestety to nie takie proste bo one uszkodziły już tak coś w uszach że ona zaczęła gorzej słyszeć. Jak jest chora to prawie w ogóle nas nie słyszy. Migdały ma ogromne a trzeci to już w ogóle, całe gardło zawalone non stop. Ja boję się okropnie narkozy bo moja Kochana waży 15,8kg.
reklama
kobitki tam trzaba się zarejstrować Pampers Premium Care tam jest podany adres mailowy tam trzeba napisać i dostaniecie
Polusia ale tam jest napisane że mają pisać tylko Ci co wypełnili wcześniej formularz w trakcie trwania akcji promocyjnej i nie dostali i każą podać tylko imię, nazwisko, miasto więc wnioskuję że akcję zakończyli. No nic trudno. A swoją drogą co myślisz o tych pieluszkach?