reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Naughty no coz...zapomniano o nas ale nie upominalam sie ;-))))
kasia0305
Fanka BB :)
Moje dziecię ucina sobie popołudniową drzemkę więc mam czas dla siebie:-)
Dronka zdrówka dla brzdąca, na pewno przeziębienie szybko minie
Dronka zdrówka dla brzdąca, na pewno przeziębienie szybko minie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
HejJakos nie mam weny ostatnio, a jak sie zabiore do pisania to zaraz mała gdzieś wpełznie,gdzie nie powinna
Dronka syropu 2ml bedzie wystarczająco.
Madzia u mnie podłogi to na pierwszym miejscu, bo to teraz plac zabawMilenka jest już wszędobylskaWłaśnie bawi się resorakami Miłosza, bo sie ślizgają po panelach
Marciaa to masz jakby dwójke maluchów pod opieką dzisiaj
Zimno jeszcze a ma być u nas 17 ...zobaczymy moze w słońcu...
Mała uśnie to włosy farbuję, nienawidzę odrostów.
Miłego dnia
Bartus jeszcze tak nie raczkuje jak Milenka daleko mu ale za to cos mu tam wychodziło z pełzaniem
kobitki darmowe próbki pampersów Pampers Premium Care ja już dostałam
frotka 74
Fanka BB :)
Polusia dzieki
Któraś podawała link i dostałam dziś mapę samochodowąTeż dziekuję
Madzia Milenka pełza, czołga sie nic z prawdziwego raczkowania ale co tam...byle do przodu
Któraś podawała link i dostałam dziś mapę samochodowąTeż dziekuję
Madzia Milenka pełza, czołga sie nic z prawdziwego raczkowania ale co tam...byle do przodu
No i wrócilam od lekarza - poszlam z jednym a wyszlam z drugim tzn gorsze od przeziebienia jest brak przyrostu wagi malej - przez 5 tyg przytyla niecale 200gram i mamy mase badan od morfologii, posiewów, badania moczu do usg jamy brzusznej!! Qrna a wyglada tak jakby przybierala na wadze - zaczela jesc od tamtej pory miesko, kasze manna i inne kaszkia tu taka niemila niespodzinka:/ bylam pewna ze z kilo doszlo jej a tu na wadze 6980gram!!!!!!!!!!!!
Y
yra245
Gość
a dostałaś zwolnienie ?
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No i wrócilam od lekarza - poszlam z jednym a wyszlam z drugim tzn gorsze od przeziebienia jest brak przyrostu wagi malej - przez 5 tyg przytyla niecale 200gram i mamy mase badan od morfologii, posiewów, badania moczu do usg jamy brzusznej!! Qrna a wyglada tak jakby przybierala na wadze - zaczela jesc od tamtej pory miesko, kasze manna i inne kaszkia tu taka niemila niespodzinka:/ bylam pewna ze z kilo doszlo jej a tu na wadze 6980gram!!!!!!!!!!!!
Oj zawsze cos,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z córusią.