reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej:)Jakos nie mam weny ostatnio, a jak sie zabiore do pisania to zaraz mała gdzieś wpełznie,gdzie nie powinna:)
Dronka syropu 2ml bedzie wystarczająco.
Madzia u mnie podłogi to na pierwszym miejscu, bo to teraz plac zabaw:)Milenka jest już wszędobylska:)Właśnie bawi się resorakami Miłosza, bo sie ślizgają po panelach :)
Marciaa to masz jakby dwójke maluchów pod opieką dzisiaj:)
Zimno jeszcze a ma być u nas 17 ...zobaczymy moze w słońcu...
Mała uśnie to włosy farbuję, nienawidzę odrostów.
Miłego dnia:)

Bartus jeszcze tak nie raczkuje jak Milenka daleko mu ale za to cos mu tam wychodziło z pełzaniem:)

Polusia dzieki:)
Któraś podawała link i dostałam dziś mapę samochodową:)Też dziekuję:)
Madzia Milenka pełza, czołga sie :)nic z prawdziwego raczkowania:) ale co tam...byle do przodu:)

No i wrócilam od lekarza - poszlam z jednym a wyszlam z drugim:( tzn gorsze od przeziebienia jest brak przyrostu wagi malej - przez 5 tyg przytyla niecale 200gram:( i mamy mase badan od morfologii, posiewów, badania moczu do usg jamy brzusznej!! Qrna a wyglada tak jakby przybierala na wadze - zaczela jesc od tamtej pory miesko, kasze manna i inne kaszkia tu taka niemila niespodzinka:/ bylam pewna ze z kilo doszlo jej a tu na wadze 6980gram!!!!!!!!!!!!

reklama
No i wrócilam od lekarza - poszlam z jednym a wyszlam z drugim:( tzn gorsze od przeziebienia jest brak przyrostu wagi malej - przez 5 tyg przytyla niecale 200gram:( i mamy mase badan od morfologii, posiewów, badania moczu do usg jamy brzusznej!! Qrna a wyglada tak jakby przybierala na wadze - zaczela jesc od tamtej pory miesko, kasze manna i inne kaszkia tu taka niemila niespodzinka:/ bylam pewna ze z kilo doszlo jej a tu na wadze 6980gram!!!!!!!!!!!!

Oj zawsze cos,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z córusią.

Do góry