reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra cieszę się bardzo, że wszystko zmierza w dobrym kierunku:tak:

dziewczyny jaki macie sposób na skrzypiące drzwi? Oliwię je co kilka dni i mam już tego dość:dry:

reklama
dzień dobry dziewczynki
brr ale zimno u mnie 0 stopni i mgliście, na razie słonka brak ale i tak będziemy musiały wyjść z Polą bo Jula dziś na świetlicy została i trzeba ją będie odebrać o 15. za to w domku cieplutko bo napalone w kominku, aż miło popatrzeć :)
dziś mam okropnego lenia. najchętniej to weszłabym do łóżka z herbatką i dobrą książką a tu się nie da niestety:( nawet na obiad nie mam pomysłu.
idę zjeść śniadanko, do późnej :)
miłego dnia życzę

dzien dobry :))
u nas nocka okeja no powiedzmy...;-)
Niko drzemkuje a ja sie szykuje na pazurki. Dzis mam pod opieka pieska hodowcy i musze sie obchodzic nim jak z jajem :) a jeden on nas jedzie na wystawę
milego dnia :)

Witajcie,
Nie mam czasu Was nadrobić, bo przeprowadzka wre. Mam nadzieje, ze u Waszych dzieciaczkow i u Was wszystko dobrze:)
Mój F została sam na noc u dziedkow i bylo super:) Nic nie marudzil!
Dla wszystkich Malenstw, ktore mialy ostatnio swoje swieta wszystkiego najlepszego i grzecznych rodzicow!:)
Odezwe sie jak bedzie po wszystkim, a teraz pedzeeeee
paaaa

Witam:)

U nas nocka ok,watalismy o 8,teraz Bartus próbuje drzemnąc sie.Wczoraj wieczorem juz nie weszłam,bo oglądałam wesele mojej tesciowej kumpeli syna i wtedy Bartus sie zbudził i dopiero szlismy spac o 24.Pogadałam sobie z moją sioracką najmłodszą.Pogoda ładne ale zimnica jest,za chwilke biore sie za sprzatanie.

Dobrego dnia:)

Dzien Doberek!

U nas troszeczke cieplej niz w Pl na szczescie, 10 stopni, ale bez slonca dzisiaj. Zawsze mozna na cos ponarzekac...hehehe
Redan tez nie mowi jakis wyraznych dzwiekow, jedyne co uslyszalam to "ej", a tak to jest "o" "e" "i".

Witam,

Marcel śpi od 19:20 więc mama ma czas dla siebie. Dziś trochę pojeździliśmy po dworze bo pogoda dopisała. Trzeba korzystać bo zapowiadają zimę 1000lecia:szok: czy jakoś tak.

heronek "tylko chodził po pokoiku w tą i z powrotem" Nie Tylko ale Aż. On ma 7 m-cy i chodzi. Jestem pod ogromnym wrażeniem i gratuluję oczywiście.:tak:

xizulkaxx Zrób test ciążowy ponownie, jakiś taki dobrej jakości.

Chodzil, tzn mialam na mysli chodzenie z podporkami,przytrzymywaniem sie na krzesle, stole, kolanach. Tak sam to on jeszcze nie chodzi....

polusia gratulacje dla Ani wygranej!

yra super, ze tak idzie, bedzie coraz lepiej!

Udanego i cieplego dnia!

Witam i ja:-)
Mała troszkę przysnęła ale wcześniej musiała oczywiście głośno oznajmić że chce spać ale nie bardzo może zasnąć:-)
Ja zabrałam się za małe porządki i tak w międzyczasie zerkam co u Was

Izula- myślę, ze to tylko jakaś infekcja, na pewno będzie ok.

Podziwiam dziewczyny, które wróciły do pracy. Ja tak z jednej strony bym już chciała do ludzi a z drugiej czy dałabym radę zostawić małą z teściową i jej często fantastycznymi:szok: pomysłami ma wychowanie ?
No nic zobaczymy jak będzie...

Miłego dzionka!!!:-)

madre te marcowe dzieci
Niko podnosi tyłeczek ale jeszcze nie umie takiej pozycji do raczkowania przyjąć
za to jak chce go posadzic to na nogi staje...
no i mowi mama ała i też zdarzyło sie powiedzieć ejj ale tata i baba i dada to nieeee...
strasznie krzyczy i super sie sam buja w bujaczku:) yyyyy...chyba nie ten watek hehe

ajentka ty nie strasz ta zima... u nas jeszcze az tak zimno nie est dzis ma byc 16 stopni :))
w pon ważenie a miało być dzisiaj ale baardzo duzo dzieci chorych...

myszowata na skrzypiace drzwi my mamy wd40

reklama
Do góry