reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej hej :-)

dziewczyny jaki macie sposób na skrzypiące drzwi? Oliwię je co kilka dni i mam już tego dość:dry:

wd40 :-D

nawet na obiad nie mam pomysłu.

ja wczoraj robiłam risotto z kurczakiem i pieczarkami i wyszło pyyyszne :-) polecam :-)

o matko, ciągle chodzę i Olcie od kominka odciągam!! co ją przesunę, 30 sekund i znów w zakazanym miejscu... ale juz reaguje, jak mówię Ola, nie! ;-) odwraca się i odpowiada "nej!" :-D

czytam o zimie i nawet w ddtvn powiedzieli o tym śniegu!! powiem Wam, że bardzo zazdroszczę... tez bym chciała Olcię na sankach pociągać, no ale tutaj raczej się nie zanosi. ok wiem, ze mróz jest uciążliwy, ale lepszy niż półroczna szaruga za oknem :-(
wczoraj wymieniłam kurtkę O. na większą i kupiliśmy tez kurtke na teraz, lekko ocieplaną, u nas jest jakieś 15st obecnie.

reklama
hej Marcóweczki - czytałam Was od rana ale za każdym razem jak się zbierałam do odpowiedzi to Antoni coś nowego wymyślał ;D

Ku pamięci Marciaa chyba Cie nie widziałam w liście rozpakowanych Marcówek ... możliwe takie niedopatrzenie? Zauważyłam gdyż jestem tam ostatnia ... a jak wiadomo Niko jest najmłodszym Marcowiątkiem.

Jeszcze raz dziękuję za życzenia !

Przeglądałam wczoraj nasze stare posty i oto jakie perełeczki znalazłam: Blue miała nadzieje "tym razem" na dziewczynkę ... jaka to strata by była ? Niewyobrażam sobie! Adaś jest najlepszy heheh ;D Mąż Cc też marzył o dzieczynce ... i Natalka sie zjawiła :) Bardzo mi się podoba taka podróż w przeszłość ;D

Zmykam dziewczęta - Antoni śpi - muszę skorzystać i ogarnąć siebie i mieszkanko.

Miłego dzionka - u nas pogoda zdecydowanie spacerwa !

Witam wszystkie mamy i dzieciaczki. U nas tez zimno w nocy byl przymrozek. Wczoraj bylam w miescie i w sumie 1 raz zostawilam maja na tak dlugo ok 5 godzin z tesciowa byla ale poradzily sobie. :) Musialam pojechac bo ostatnio wypadlo mi szklo z okularow i sie zbilo i musiala kupic nowe oprawki tez bo te to juz stare byly. no i kasa poszla. Malej tez drobne zakupy zrobilismy. W przyszlym tygodniu jak maz bedzie mial urlop to jade po ciuchlandach polatac za ciuszkami dla malej. MAm pytanko czy wasze dzieciaczki sie przekrecaja z brzucha na plecy? Moja mala tez dupcie do gory podnosi jak lezy na brzuchu i sie posuwa tak.

Hej troche sie pochorałyśmy:/ bylam wlasnie u lekarza ale w morde jeża przyjmuje dzis po poludniu i 2 raz czeka mnie podroz srodkami lokomacji miejskiej:( powiedzcie mi ile dawac malej wapna i syropu na kaszel drosetux:?? bo kiedys to nam lekarz przy przeziebieniu przepisala i teraz sama jej dam dopoki lekarza nie odwiedzimyh:)

dronka- ja małej dawałam jak była przeziębiona po 8 kropel witaminy C i 2,5ml wapna na dzień. na noc smarowałam Vickiem dla dzieci, psikałam wodą morską do noska i odciągałam. ale ja to robiłam bez konsultacji z lekarzem ;-) Ol wyzdrowiała w parę dni :-) zdrówka życzymy :-)

ionka dzieki kochana ... mi bardziej zalezy na zwolnieniu bo sobie przedlze pobyt z córcia bo obecnie jestem na urlopie wypoczynkowym:) wiec po co tracic go:)

Hej:)Jakos nie mam weny ostatnio, a jak sie zabiore do pisania to zaraz mała gdzieś wpełznie,gdzie nie powinna:)
Dronka syropu 2ml bedzie wystarczająco.
Madzia u mnie podłogi to na pierwszym miejscu, bo to teraz plac zabaw:)Milenka jest już wszędobylska:)Właśnie bawi się resorakami Miłosza, bo sie ślizgają po panelach :)
Marciaa to masz jakby dwójke maluchów pod opieką dzisiaj:)
Zimno jeszcze a ma być u nas 17 ...zobaczymy moze w słońcu...
Mała uśnie to włosy farbuję, nienawidzę odrostów.
Miłego dnia:)

reklama
Witam! U nas tez rano bylo minusowooo i to az minus 2. Jejku jak ja nie cierpie zimy:( Ale teraz piekne sloneczko i troszke cieplej. Bylysmy juz na spacerku i teraz moje kochane dzieciatko spi. Ugotowalam jej pyszna zupke po czym wylaczyli mi prad i nie mialam jej jak zmiksowac, wiec musiala zjesc sloiczek.
Teraz zabieram sie za zielone pomidory...bedzie salatka na zime:)
Milego dnia dziewczeta:)
Polusia Super, ze sie udalo!!

Do góry