xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej! Mam problem.. Byłam u lekarza, niby wszystko było ok.. @ miałam 22 września, trwał jakieś 2 - 3 dni. Od następnej @ mam brać tabletki anty. Jednak wiecie co? Jakieś półtora miesiąca kochałam się bez zabezpieczenie (stosunek przerywany) i teraz nie wiem, ale mam twardy brzuch chwilami.. Właściwie to podbrzusze.. Tak mnie ciągnie do dołu ;/ Od jakichś 2 dni tak mam.. W dodatku dziś mnie zaczęło mdlić! Moja córa zrobiła kupkę, i jak nigdy mi zapach nie przeszkadzał, tak dziś nie mogłam jej przebrać bo wszystko mi się cofało.. Strasznie się zdziwiłam.. Tak samo zapaliłam papierosa i pod koniec już nie mogłam dopalić bo mnie zaczęło naciągać.. Wróciłam do domu ze spaceru, poczułam zapach smażonej wątróbki i myślałam że się przewrócę. Przy wstawaniu z łóżka bądź gdy siedzę i wstanę to mam lekkie zawroty głowy.. Mam wydzielinę (dużo jej), gęstą i podbarwioną na żółto. Może to świadczy o jakiejś chorobie? Co o tym myślicie? Proszę, pomóżcie mi.. Może coś wiecie.. Ciąży nie biorę pod uwagę, bo raczej na objawy by było za wcześnie.. Dodam że wcześniej nie miałam okresu półtora miesiąca, jednak jak byłam ostatnio u gina to nic nie wskazywało na ciążę.. Przepraszam że tak nudzę, ale lekarz mi żadnych badaniań nie kazał robić, a ja się boję że coś mi jest