reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moni 3mam za Was kciuki, w końcu sytuacja musi się unormować, będzie dobrze:tak:
polusia powodzenia na dzisiejszej rehabilitacji:tak:
n&h żel na dziąsła dobry na wszystko, trzeba by opatentować szerokie spektrum działania:-D
frotka historia z lekami na prostatę powala, uśmiałam się do łez:-D
asia co do odżywki do włosów to kiedyś byłam z koleżankami na wyjedzie. Wieczorem wyłączyli prąd i koleżanka w ciemnościach zmywając makijaż zamiast mleczka użyła właśnie odżywki:tak::-D

Co do takich pomyłek to kiedyś w moim domu miała miejsce tak historia (było to jeszcze gdy mieszkałam z rodzicami). Otóż jak co sobotę moi rodzice wybrali się na większe zakupy. Po powrocie tata miał za zadanie rozpakować i poukładać na odpowiednie miejsca wszystkie sprawunki. Po kilku godzinach mama stwierdziła, że w łazience nie ma żelu po prysznic, który kupili. Po usilnych poszukiwaniach doszła do wniosku, że musiał zostać przy kasie w sklepie. Po jakimś czasie okazało się jednak, że ów zaginiony żel stał w lodówce. Tata nie patrząc na etykietę stwierdził, że skoro to czerwona butelka to jest to KETCHUP i władował go do lodówki:-D:-D:-D

A tak w ogóle to witam się z rana:-)
Jesteśmy już oboje z Franeczkiem po śniadanku, spaliśmy do 6.35, z czego jestem bardzo zadowolona:tak:
pozdrowionka przesyłam i życzę Wam miłego i słonecznego dzionka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z rana,
co do opowieści to moja babcia będąc z dziadkiem w Stanach u mojej cioci napoiła mojego dziadka jakimś płynem do mycia podłóg rozrobionym z wodą bo myslała, że to syrop. Babcia ani e ani me po angielsku więc totalnie nieświadoma.
Co do invitro to ja jestem na 100% za. My problemów nie mieliśmy więc nie wiem co to problemy z bezpłodnoscią. Za to znajomi starali się 10 lat i zaszli dopiero po invitro. Teraz cieszą się ślicznym synkiem.
Miłego dnia

He he :D Dobrze, że sobie na kanapkę nie wycisnął ;)
szybko by sie zorientowal :-D

dziewczyny wracam od pediatry, alergia sie poglebia, chyba mamy atopowe zapalenie skory.
dostalismy masc jakas robiona i mamy sie smarowac.

wazymy 8200 i przez miesiac przytylismy 500 kg :-)
znaczy synek, bo mama to wiecej :eek:

caluje wasze brzdace.
zbieram sie zaraz do pracy.

szybko by sie zorientowal :-D

dziewczyny wracam od pediatry, alergia sie poglebia, chyba mamy atopowe zapalenie skory.
dostalismy masc jakas robiona i mamy sie smarowac.

wazymy 8200 i przez miesiac przytylismy 500 kg :-)
znaczy synek, bo mama to wiecej :eek:

caluje wasze brzdace.
zbieram sie zaraz do pracy.

Oj Monia witaj w klubie atopowców:-( Na poczatku jest ciezko, ale pozniej sie juz do tego przyzwyczaisz. Dostalas moze masc z kwasem bornym? u nas dziala rewelacyjnie , chociaz maly i tak jest w niektorach miejscach strasznie szorstki. Teraz ma jakas alergie kontaktowa:(

Dziewczyny czy urządzacie już pokoje Waszym maluszkom? My się powoli do tego zabieramy, odgruzowaliśmy już pokój przeznaczony dla Francika. Kupiłam też drewniane literki do ułożenia jego imienia i zawieszenia na ścianie oraz drewniane postacie z kubusia puchatka też na ścianę, myślę też o jakimś fajnym kufrze na zabawki, ale to co mi się podoba jest bardzo drogie:-(
A Franko właśnie odkrył kino domowe i jest zły na mamę, że nie pozwoliła mu kręcić gałkami i wciskać guziki

myszowata u nas mały śpi od samego początku w swoim pokoju, i mamy takie literki zawieszone nad łóżeczkiem :)

icpjd4.jpg

może później zrobię zdjęcie pokoju małego. ma jak w raju :)

reklama
Dzien Doberek!

W koncu usnal ten moj wiercipieta!My mamy tylko jedna sypialnie, wiec Maly ma swoj kacik tylko....Ale fajne sa te literki yra! Moze tez cos takiego Mlodemu powiesze nad lozeczkiem....

mysz buziaki dla Franka!!!

moni na pewno bedzie dobrze z Olenka!Trzymajcie sie cieplo!

polusia u Poli postepy sa ekspresowe!Na pewno lekarz bedzie zadowolony!

Milego Dzionka Kobitki!

Do góry