reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
haha dobre sobie:)Teściowa niedawno opowiadała jak kazała córce zanieść leki ojcu ,bo kupiła własnie.Po trzech dniach pyta Ani czy bierze leki ,bo taka przeziebiona. Ona odpowiedziała,ze bierze ,"przecież sama mi dalas mamo."Brała leki teścia na prostatę..buuhhahahaha

mój młody bawi sie wykąpany w łóżeczku... zasnie pewnie dopiero ok 23 bo trzasnał drzemke do 19stej :dry: ja siedze przed kompem i sie nudze ech...

Jutro kardiolog :no:

Cos te marcowe dzieciaczki daja nam dzisiaj popalic. Moj Mlody po niepowtarzalnej nocce zafundowal mi tez dzien jeczenia, kwilenia, placzu, albo chodzil, albo chcial na rece. A stac to tylko chcial przy tv...wwwrrrrrr....Do tego sama jestem caly dzionek, i nastepne do niedzieli...ech....Juz sama nie wiem, czy to zeby, choroba, czy nowe miejsce?

agulka mcgosia gratulacje z okazji nowych zabkow!

reklama
Witajcie
Kolejny dzień pracy za mną. Powiem Wam, że energii mam dużo tylko jakaś zadżumiona jestem, chyba jeszcze nie weszłam w rytm. Czas w pracy mi leci baaaardzo, no i mój m z Lilka radzi sobie nieźle. Ale powiem Wam, że po jego dopołudniu z Lilką sprzątam do popołudnia, bo tatuś nawet łóżka nie pościeli, kaszki pootwierane i sie wietrzą nie wiadomo dlaczego.........No nic dobrze, że mała mu nie marudzi.
Czarnuszka my też bez ząbków.
Co do in vitro popieram w 100%, mimo ze jestem katoliczką. A ostatnio w kościołach były listy do podpisu przeciw in vitro. Ciekawa jestem jak to było u nas w kościele, bo my mieszkamy na osiedlu bardzo młodych ludzi i tu dużo par ma problem z niepłodnością.
Frotka STO LAt! dla Milenki! To jeszcze 4 miesiące i roczek! Ale czas leci:(

Do góry