reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Naughty no niestety jedna ma prace glupkowate godziny i mieszka daleko no i ciagle u nas cos a druga ma prace rodzine i tez jakos nigdy po drodze...ciekawe sa jak Nikos wyglada i krzycza na mnie. Nawet się raz obraziły ;-) a mnie szczerze nie zawsze sie chce jechac..ehhh..no ale to spotkanie jutro z jedna odpada bo jest chora i synek tez :(( poza tym mozemy sie nie widziec rok ale jak mamy problem to wiemy gdzie uderzyc :)

matko moje dziecie dzisiaj jest masakryczne. Biedny jest:( widze ze sie cos wykluwa chce spac i nie może czuje tą noc

reklama
Hej!

Niestety u mnie podobnie jak u Polusi:-(, temp. ponad 38, gardło, katar jak woda. Chodzę przy małym w maseczce na twarzy, on całe szczęście dziś okaz zdrowia i niech tak pozostanie. W sobotę mamy wyprawić M imieniny, zobaczymy jak będzie jutro ale zastanawiam nad przesunięciem się ich o tydzień.

Marciaa Mi odpowiada środa lub czwartek w przyszłym tyg. potwierdzę jeszcze jutro, mysza napisała że w ciągu tyg. też może, nie wiem jak katrinka

Marela STO LAT dla Alanka!!!!!!!

polusia ZDRÓWKA!!!!

nesiaa oby dobry humor szybko powrócił

hej dziewczyny i dzieciaki :)u nas też choroba ale chora córcia :( Franko wariuje ostro :) uwielbia stać przy łożeczku i wytykać jęzor non stop :) ja ostatnio padnięta bo do wszystkiego doszło latanie do kościoła jutro u nas ikona Matki Boskiej Częstochowskiej (jeszcze takich cyrków tu nie było szok). Babcia M.kazała nam chodzić 3razy dziennie. Dzieci też musiały... Też mnie nie było tu ale i tak pewnie nikt nie zauważył. 3mamy kciuki za Bartusia :) buziaki dla półroczniaków :)idę nadrabiać...

Yra dziekuje ze pytasz..:)
a nasza raczka juz zdrowa.. normlanie 2,5 tygodnia i sladu nie ma tlyko lekko zaczerwieniona jest ta raczka zero blizny skóra równa jestem mega szczesliwa ze nie bedzie miec zadnej blizny:)
pozdrawiam

Witajcie,
No kochane u nas na razie katar opanowujemy. Myślę, że jest on zapowiedzią zębów. Czosnek wisi koło łóżeczka, a wczoraj to nawet piersi sokiem z czosnku nacierałam, zeby mała podczas karmienia wdychała;) Lila w żłobku OK. Zobaczymy co będzie dalej.
Marela STO LAT! dla Alanka.
Polka ja zauważyłam, że Cię nie ma ale myślałam, że jesteś zajeta, bo ja przy dwójce nie mam czasu, a co dopiero ty.:)
Ajentka, Polusia zdrówka dla Was!
Pa!

A my lecimy z maścią majerankową :) na BB przeczytałam, że jedna z Was używała (dziękuję !!!) i zakupiłam dziś w aptece. Zobaczymy jutro efekty.

Dzisiaj przeszliśmy na spacerówkę - fakt faktem na leżąco ale ale ... tacy dorośli w parku jesteśmy, na gondolki z góry patrzymy heheh

Dużo zdrówka Marcóweczki

reklama
oj kobitki ale mnie zmogło, dziś już co prawda lepiej ale słaba jestem jak nie wiem co. no ale mam nadzieję że jutro już będzie dobrze.
moje małe dziecko ma nowy sprzęt i dziś cały dzień był spokój. zakupiliśmy nową już taką dorosłą huśtawkę. ale ma frajdę :) a w spacerówce jeździmy od wtorku i jest super. oglądamy wszystko z wysoka :)
patinka super że rączka się już goi :)
ajentka kochana zdrówka życzę :)

lecę oglądać serial i modelki na tvn :)

Do góry