Y
yra245
Gość
no właśnie z tego wszystkiego ja też zapomniałam wszystkiego NAJ NAJ DLA DZIECIACZKÓW
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kobietki ale mnie rozłożyła choroba. ledwo co na oczy patrzę a przy moim dziecku nie mogę się położyć bo ona w jednym miejscu nie usiedzi 5 min. może jak uśnie tona chwilkę się położę. wzięłam już wszystko co mogłam i guzik zamiast lepiej to gorzej się czuję![]()
szybkiego wyzdrowienia Kobietki!Hej.
Dołączam do chorych niestety.:-( Dziewczyny co mogę brać karmiąc piersią, upsariny i te inne odpadają nie? Wziełam propolki, syrop *spam*, trani tyle. Mały cały czas ok.37 stopni, nocka fatalna budził się co chwilę, odciągaliśmy nosek bo glutki wypływały. Rano o dziwo wstał bez kataru. Teraz śpi 3 godzinę, to do niego niepodobne, boję się że to przez rozwijający się wirus.:-( Choć humor ma dobry.
dziewczyny dostałam właśnie sms od Madzi : są z Bartusiem w szpitalu bo ma zapalenie oskrzeli i duszności. Trzymajmy za nich kciuki
AJENTKA mi czw odpada mam psotkanie z przyjaciolkami zesmy się z 5 mies nie widzialy..
umowmy sie jakos na nast tydzien lepiej predzej i dogadać sie bo reszta cos bez odzewu![]()