reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry dziewczynki,
u nas już lepiej mnie już pomalutku puszcza choroba ale za to przyszedł kaszel tak suchy i męczący. jeżeli znacie jakieś sposoby na pozbycie się go to podajcie proszę bo wypluję płuca :) Pola ładni śpi w nocy mimo katarku, już niewielki.
pogoda piękna się zapowiada więc wyjdziemy na spacerek aby nałapać jeszcze tego słonka.
a ja mam dziś dylemat muszę zakupić fotelik do samochodu dla małej i pewnie nie źle się na główkuję jaki wybrać. może polecicie mi coś, taki od 9 kg w górę.

słoneczka życzę, zdrówka tym co jeszcze chore a wszystkim miłego dnia :)

reklama
polusia nie znam niestety super sposobu na kaszel, zwykle jakieś syropy piję jak mnie takowy dopada, a co do fotelika to my mamy taki do 13kg, więc narazie nie kupujemy, zresztą i tak nie mamy auta, nie wiem może ok stycznie kupimy, albo wiosną dopiero, w każdym razie mój M mówi, że kupimy recaro jak już będziemy kupować ten następny, ponoć super wypada w carsh testach, ewentualnie kupimy coś rekomendowanego dla danej marki jak już będziemy wiedzieć jaki będziemy mieć samochód, ponoć każdy producent aut coś poleca dla swoich aut

Witajcie :happy:

Wszystkim chorym dzieciom i mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia!!!

U nas od kilku piękna pogoda, więc dużo spacerujemy. Wczoraj mój P wrócił ze szpitala :-) Zaliczyłam fryzjera. Trzeba jakoś się w pracy pokazać ;-)

Od kilku dni Szymcio trenuje jednoczesne klękanie i unoszenie ciała na rączkach, w tej pozycji przemieszcza się do tyłu :-D Próbuje siadać podciągając się za zabawki na macie. W leżaczku i wózku też stara się usiąść :-D Ale jeździmy póki co bardziej na leżąco, małemu na szczęście to nie przeszkadza.

Trzymajcie się!

a propos fryzjera... od 10 lat sama sobie włosy ścinam - nie dawno miałam 2letnią przerwę w ścinaniu i dopiero w sierpniu ścięłam włosy i....teraz korci mnie co tydzień je podcinać hihi ...albo jak mam doła albo nerwa to łapię za nożyczki :-D:-D:-D - na szczęście tylko cieniuję bo inaczej już dawno byłabym łysa :-)
jednak myślę aby w moje czarne włosy wpleść trochę czerwonego?!?!...jak pankówa skończę hihihi

Marciaa rozumiem że ta Twoja siwizna to odrosty? :-p;-)

dowcip/zagadka (
mam nadzieje ze nie spalę):

co to jest jak blondynka ma odrosty?
-odp: to znaczy że mózg jeszcze walczy :-D

hihihihih
No tak odrosty.
Ja bym nie mogła sobie sama ścinać. Mam dwie lewe ręce do ścinania, malowania itd :-) a kiedyś lekarz mi powiedział, że mam zdolności manualne hehe
Ja mam ciemny ciepły brąz z jagodą oberzyna i czyms tam jeszcze ale chce mleczna czekolade tylko ciezko u mnie bym musiała zejść z koloru albo pasemka. Ani to ani to mi się nie widzi. W ogóle etpa licznego wypadania włosów chyba przeszedł bo już o wiele mniej mi leci. Całe szczescie bo mnie ostro przerzedziło.
Dzis Niki w humorze:D Spi od 9;-) muzyka gra na maxa a on sobie spiulka słodko :))

Marciaa "ciemny ciepły brąz z jagodą oberzyna i czyms tam jeszcze" a to jeden kolor taki czy pasemka różne? bo ciekawie to brzmi :eek:
ja mam "hebanową czerń" a naturalne to ciemny blond - taki myszowaty.

Mi też ostro wypadały włosy, również zauważyła że mniej ich wychodzi...ale... przy samej skroni miałam aż łyso i teraz mam tam 2centymetrowe odrosty włosów... wygląda jakbym grzywkę taką śmieszną miała :-D:-D:-D

reklama
Witam :)
Wczoraj nie miałam już sił do was zaglądać, cały dzień latałam po lekarzach, ze mną nie najlepiej, ale co zrobić.
Wczoraj zaliczyliśmy szczepienie malutkiej, zniosła dzielnie, waży 8 kg :) Oraz bilans dwulatka Dawidka, dzisiaj mój synio ma urodzinki, jak ten czas leci!! Nie dawno się urodził! Po za tym katar go łapie, nie wiecie czy może jakiś syrop mogę dać zanim go coś poważniejszego weźmie??

Do góry