reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ajentka zdrowia dla Was, aspiryny chyba raczej nie bierz bo to salicylany, mój teść jest lekarzem i nawet bez ciąży, bez karmienia piersią itp itd nie pozwala nam brać aspiryny ani pić syropów bez wyraźnej potrzeby, przez to mój M wyniósł z domu, że te rzeczy są złe i robi zaraz aferę jak widzi, że coś takiego sobie aplikuję
frotka fajnie, że się odzywasz, myślałam co tam u Ciebie, Tobie też zdrówka i Miłoszkowi i, żeby na małą nic nie przeszło
polusia oj racja bez dwóch zdań, mamy tu szpitalik;-)

a ja jestem nieprzytomna po tej pobudce o 5, nawet dwie kawy nic nie zdziałały.....

oj, coraz wiecej chorych :-( jesień jesień...

my juz zaliczyłyśmy spacer, wiało jak cholera, ale jakos dałyśmy radę ;-) teraz Ol próbuje

oooooooooooooo matko próbowała wyrwac kabel od telewizora!!

dzis na obiad flaczki ze słoiczka, a co tam, wczoraj sie nagotowałam, hehe ;-)

dziewczyny dostałam właśnie sms od Madzi : są z Bartusiem w szpitalu bo ma zapalenie oskrzeli i duszności. Trzymajmy za nich kciuki

dziewczyny dostałam właśnie sms od Madzi : są z Bartusiem w szpitalu bo ma zapalenie oskrzeli i duszności. Trzymajmy za nich kciuki

Trzymam!

Kochane.. I wizyte u gina mam we wtorek dopiero bo na jutro miejsc nie ma ;/;/;/ Znowu tyle czekać :( A się tak boję.. Dziś temp. 37,2 st. Więc nie spada jednak.. Już półtora miesiąca nie mam @.. Test niby "negatywny..". Umieram ze strachu że cos mi jest :( Wiecie, po tak długim oczekiwaniu @, już do głowy mi nawet najczarniejsze scenariusze przychodzą :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry