reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

iza u mnie nawet z pierwszego moczu wychodziła bardzo bardzo blada, a jak zrobiłam test popołudniu to był własnie taki wręcz cień, którego mój M nie widział nawet, dopiero po paru godzinach wgapiania się w test stwierdził, że no może coś tam jest;-)

reklama
niezła bzdura z ta bakteria. Olek miał raz kolke... wiec bakteria była i znikla?;-)

Antoni raz dostał kolkę w prezencie od troskliwej mamusi tj napiłam się coli. Sekunda przyjemności, caaała niedziela we łzach ;(
Witajcie :happy2:

Moje dziecię wypiło wczoraj po kąpieli tylko 70 ml mleka i spało do rana :-) Widocznie nie był głodny, bo u nas to rzadkość, żeby wypił tak mało. Wie chłopak, że w nocy się śpi :-D
Poważnie, to chyba to, czy dziecko śpi całą noc nie zależy od ilości spożytej kolacji.

Ja też nie mam tutaj zaprzyjaźnionej mamy z dzieckiem w podobnym wieku. Na spacery chodzimy najczęściej sami. Koleżanki mają już 3-letnie dzieci. Ale cieszę się, że jestem z Wami na forum i możemy się wymieniać doświadczeniami :tak:

Życzę pogodnej niedzieli :-)

U mnie również brak koleżanek wózkowych - jedna przyjaciółka za to, ale niestety w Londynie.

Bezdzietne kumpele natomiast, podzielone na 2 obozy, te które pokochały Antoniego i te które Go "nie zauważają" podczas naszych spotkań. BB cud miód oczywiście :D

ojjj ja też bym sobie gdzieś pojechała, co roku na jesień jeździmy do Velaves SPA&RESORT Władysławowo - więcej niż Hotel nad morzem oj dziewczyny ale tam jest bosko, byliśmy już 2 razy, jedziemy zawsze na 3 dni, ostatnio byliśmy w listopadzie, byłam w 20tc ciąży, ale było wspaniale, ostatnio się znów nakręciliśmy na wyjazd . baseny, sauny, ehhhhh rozmarzyłam się.
OOoooo ... zakochałam się ! yra narobiłaś mi taaakiej ochoty, że w październiku zaatakujemy ten hotel :) taki mam plan na dziś :D

W jacuzzi jest taka gorąca woda?

A mój Adaś dalej strasznie kaszle :( W nocy nie mógł coś spać, nie chciał piersi, w sumie nie płakał, ale nie mógł zasnąć. Nie wiem co jest grane... Martwię się.

Maleństwo, dużo ciepełka dla Ciebie. Biegnijcie do lekarza, na pewno Wam pomoże. 3mam bbbardzo mocno kciuki za zdrówko Adasia.

Ale to naprawde była tak blada krecha że tylko pod światło ją było widać.. Napewno złudzenie.

U nas też blada kreseczka była - nawet nie robiłam sobie nadziei (chociaż mój Miły twierdził, że to na pewno dzidz - tydzień później wizyta u lekarza (brak pewności) i następny test i oto Antko jest ;D

My weekend wykorzystaliśmy w pełni, w górki pojechaliśmy. Antko Beskidy ma już zaliczone :) Spacerek po urokliwym lesie - jelenie, sarny i żubry ;D Polecam Ustroń Marcówki - park leśnych niespodzianek wyyypas ;)

Teraz cappuccino i chwila dla mnie.

ja miała dwie kreski jedna gruba druga ledwo widoczna.
Jak zobaczyłam test to padłam. Ja to pamietam jak dziś :-) tescik zostawiłam na pamiątkę :-)

Moj o dziwo tez płaczliwy po kąpieli nie wiem o co kaman...padł ale ciekawe na jak długo.
Może też zębiska bo wkłada wszystko co popadnie
ale ostatnio wypowiada ma-ma namiętnie

u nas imię dopiero jak wiedzieliśmy jaka płeć, ale Jaś dosyć wcześnie był, ja od samego początku wiedziałam że będzie chłopiec.

reklama
a jak było u Was z imionami ..?? ja tam odrazu wiedziałam jakie dla chłopca dla dziewuszki nie :)
ale w grę wchodziły dla chłopca jeszcze Igor i Franek

Ja na początku chciałam imie dac Krzysztof,ale Bartłomiejj mi sie bardziej spodobało,a dla dziewczynki Daria.

Kochane zmykam do M buziaki na dobranoc spijcie słodziutko:)

Do góry