reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
niezła bzdura z ta bakteria. Olek miał raz kolke... wiec bakteria była i znikla?;-)
A może to wcale nie była kolka?

ojjj ja też bym sobie gdzieś pojechała, co roku na jesień jeździmy do Velaves SPA&RESORT Władysławowo - więcej niż Hotel nad morzem oj dziewczyny ale tam jest bosko, byliśmy już 2 razy, jedziemy zawsze na 3 dni, ostatnio byliśmy w listopadzie, byłam w 20tc ciąży, ale było wspaniale, ostatnio się znów nakręciliśmy na wyjazd . baseny, sauny, ehhhhh rozmarzyłam się.
Fajowe :) Ale sauna w ciąży to chyba nie bardzo ;)

A może to wcale nie była kolka?
100% kolka, brzuch jak skała.. po kąpieli, masażu brzuszka i rowerku puścił dużo bączków i kolka przeszła. Jak dziecko płacze jak się zbierają gazy w brzuszku i nie może ich wypuścić to to się nazywa kolka, boli go brzuszek. Rozmawiałam na ten temat z pediatrą i w ciąży czytałam w wielu książkach na ten temat, bo się strasznie bałam kolek, bo dzieci strasznie przy niej cierpią.

a tak wogóle to witam!
Olek ma mega katar:-( Więc nie oszczędziło i jego. Wszystko przez szwagra, który chodził kichał, prychał i żadnego leku nie chciał wziąć (poje....ny jakiś!!!). I wszyscy się od niego zarazili. To tylko ja ocalałam jak narazie. Olek ma taki katar, ze aż mu łzy lecą z oczu. Jak dobrze, ze po ostatnim jego katarze zdecydowałam się kupić inhalator.
Zastanawiam się czy iść z nim odazu jutro do lekarza, czy poczekać do końca tygodnia. Narazie wszystkie leki mam.. A fridę tak znienawidził po ostatnim katarze, że jak tylko zbliżę ją do noska to tak płacze i krzyczy jakby go ktoś ze skóry obdzierał.

Witam sie:)

U nas nocka ok,Bartus przebudził sie o 24 na mleczko,a my ogladalismy mam talent i pózniej horrora.Za chwile do kosciołka pojdziemy jest msza za Bartusia a babcia zostaje z wnukiem.

Dobrego dnia zycze:)

Witajcie,
Nocka...jak nocka. Młody o 3 postanowił nie spać. Ciągnął za baldachim i rozmówki ucinał.
Wstał o 6 a teraz odsypia :-)

jacuzzi w ciazy tez niezbyt ginekolog mi odradzała. Zaraz oblukam to SPA bo uwielbiam taki miejsca :-]Tez chetnie gdzies pojedziemy na jesien bo te wakacje to praktycznie nijakie byly.

marcia wiesz polecam ci naprawdę, i dla dziecka bo mają jeden specjalnie płytki nawet basen, i pokój zabaw dla dzieci, wszystko dostosowane. kurdę ale by się pojechało. najlepiej wybrać sobie ofertę specjalną. my tak zawsze robimy. i jedziemy zawsze w tygodniu bo wtedy mało ludzi i wtedy baseny , sauny, jacuzi, i inne atrakcje są ogólno dostępne i można się wyszaleć a jak dużo ludzi sama wiesz. a marcia jakie jedzenie.................. uuuuuuuu .......... a w ogóle mam głoda, już zaczynam wymyślać.

reklama
no te place zabaw to dobra opcja. pakiet weekendowy niski sezon 350pln za osobe duzo :)
ja polecam jeszcze w Kolobrzegu hotel spa aquarius. Mysmy byli w lutym tego roku...ale nam dupska odmroziło ale sniadania pyszne i baseny 2 są

Do góry