reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiesz my jeździmy w tygodniu, teraz jest opcja 470 zł chyba za 2 noclegi - to jest dla 2 osób + dziecko bez opłat. w tym masz obiadokolacje + śniadania. i każda z osób zabieg SPA. powiem ci to wychodzi za dobę ok 120 zł wiesz to nawet zwykły hotel kosztuje więcej a tu masz taki pakiet. patrz na oferty specjalne.

reklama
Witam sie! Widze, ze tu rozmowa na temat wakacji po wakacjach hmmmm tez bym gdzies pojechala. Chyba trzeba nad tym pomyslec bo Ola juz jest dostatecznie duza.
Madzia dzielna z Ciebie dziewczyna!! Ja tez wiekszosc czasu jestem sama bo moj M tez pracuje zagranica niestety. Nam zostalo jeszcze trzy tygodnie razem a potem zobaczymy sie dopiero pod koniec listopada:( Ale trzeba sobie jakos radzic bo w polsce jest jak jest!
Milego dnia!

Witam sie! Widze, ze tu rozmowa na temat wakacji po wakacjach hmmmm tez bym gdzies pojechala. Chyba trzeba nad tym pomyslec bo Ola juz jest dostatecznie duza.
Madzia dzielna z Ciebie dziewczyna!! Ja tez wiekszosc czasu jestem sama bo moj M tez pracuje zagranica niestety. Nam zostalo jeszcze trzy tygodnie razem a potem zobaczymy sie dopiero pod koniec listopada:( Ale trzeba sobie jakos radzic bo w polsce jest jak jest!
Milego dnia!

No własnie wiadomo jak jest w Polsce,mój M chce przyleciec początek listopada i wtedy na swieta.Trzeba sobie radzic.

Hej. Testowałam. Nie z pierwszego moczu, lecz drugiego. Wiecie co? Ja tam się dopatrzyłam pod światło bladej drugiej krechy.. Ale nie wiem czy to nie złudzenia. Niby koleżanka też to widziała, ale może też sobie to wmówiła. I ja znów nic nie wiem. Chyba lepiej będzie jak nie będę o tym myśleć hehe ;)

izula mój drugi test - była blada kreska ale ja sobie mówiłam że to napewno nie, bo jak się starałam o małego to wydawało mi się że za każdym razem widziałam drugą bladą kreskę wręcz cień. test kolejny zrobiłam 2 dni później, 2 wyraźne krechy.

reklama
Do góry