reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny nie wiem co się Olkowi dzieje!!!! Zdjęłam mu pieluchę do kąpania, a na jej przodzie takie żółte lepkie, nie wchłonęło to do pieluszki. Przypomina mi to tak jakby ropę!!! Kurcze może coś z jego siusiaczkiem jest nie tak.... Zawsze odciagałam mu troszkę skórkę z siusiaczka i czyściłam taki biały brud (pokazała mi pediatra, jak to mam robić), jakiś czas temu jak tak zrobiłam zaczęła mu krewka lecieć, choć robiłam tak jak zawsze. Ale nie bolało go, bo nawet nie zwrócił na to uwagi co mu robiłam. Od tamtej pory nie mogę wogóle ściągnąć skórki z siusiaczka, nie wiem czemu:-( Może ta ropa (jeśli tonapewno jest ropa) ma z tym związek... Boże nie wiem... martwię się teraz strasznie:-(

Dziewczyny nie wiem co się Olkowi dzieje!!!! Zdjęłam mu pieluchę do kąpania, a na jej przodzie takie żółte lepkie, nie wchłonęło to do pieluszki. Przypomina mi to tak jakby ropę!!! Kurcze może coś z jego siusiaczkiem jest nie tak.... Zawsze odciagałam mu troszkę skórkę z siusiaczka i czyściłam taki biały brud (pokazała mi pediatra, jak to mam robić), jakiś czas temu jak tak zrobiłam zaczęła mu krewka lecieć, choć robiłam tak jak zawsze. Ale nie bolało go, bo nawet nie zwrócił na to uwagi co mu robiłam. Od tamtej pory nie mogę wogóle ściągnąć skórki z siusiaczka, nie wiem czemu:-( Może ta ropa (jeśli tonapewno jest ropa) ma z tym związek... Boże nie wiem... martwię się teraz strasznie:-(

a ja nigdy skorki nie odciagam, no moze raz na miesiac jak mi sie przypomni.. nigdy mu sie brud nie zbiera w tym miejscu.
Mirosia ja na Twoim miejscu poszlabym jutro do pediatry.
Zeby zapobiec jakiemus zakazeniu.

mirosia ja mam same dziewczyny więc się nie znam ale ja bym poszła jutro do lekarza aby coś złego się nie podziało,
wiecie co moje dziecko bardzo polubiło kaszkę jaglaną, jak nic innego nie chce jeść to ją wsunie :)

Bartus bardzo dziekuje za zyczonka:)

U nas cały dzien nie było prądu,dopiero włączyli.Jeszcze 3 godz mój M bedzie juz sie doczekac nie moge.Synus znów płaczliwy był dzisiaj,ale po kąpieli sie fajnie chichrał.Polubił główke mycie.

reklama
Czesc dziewczyny ja niedawno wrocilam z pracy odebralam malego od babci i na chwilke wpadlam do domciu.
Maly zasnal mi w aucie ale przelozylam go do lozeczka i spi dalej a ja zaraz musze jechac po starsze do szkoly i znow jak wczoraj bede musiala go zbudzic.Szkoda mi go ale co zrobic.

Nie wiem co ale od 2 dni maly budzi mi sie 2 razy w nocy do jedzenia a juz cala noc przesypial.Nie wiem czy to nie wina zebow.Zeby juz mu wyszly bo daje popalic.
Kurcze jutro konczy 7 msc a tu ani jednego a meczy sie biedak od 3 miesiecy.
Ok jade po maluchy.Do pozniej

Do góry