Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
zrobiłam dwa testy...nie bedzie dzidzi...eh..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wiem co się Olkowi dzieje!!!! Zdjęłam mu pieluchę do kąpania, a na jej przodzie takie żółte lepkie, nie wchłonęło to do pieluszki. Przypomina mi to tak jakby ropę!!! Kurcze może coś z jego siusiaczkiem jest nie tak.... Zawsze odciagałam mu troszkę skórkę z siusiaczka i czyściłam taki biały brud (pokazała mi pediatra, jak to mam robić), jakiś czas temu jak tak zrobiłam zaczęła mu krewka lecieć, choć robiłam tak jak zawsze. Ale nie bolało go, bo nawet nie zwrócił na to uwagi co mu robiłam. Od tamtej pory nie mogę wogóle ściągnąć skórki z siusiaczka, nie wiem czemu:-( Może ta ropa (jeśli tonapewno jest ropa) ma z tym związek... Boże nie wiem... martwię się teraz strasznie:-(
Byłam zbadać małego i jest już poprawa, już nie ma świstów w oskrzelach
to bardzo dobrzeByłam zbadać małego i jest już poprawa, już nie ma świstów w oskrzelach