reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka!:-)

Synek smacznie śpi od 20:00. Ubiegła nocka była ciut lepsza ale też pobudka o 2:00 z płaczem. Usnął o 3 i spał z przerwami na jęki do 7:30. Dziś usnął bez problemu więc może będzie lepiej. Co do ubierania dziś body z krótkim rękawkiem, cienka bluzka bawełniana, pulowerek i kurteczka wiatrówka i czapka cienka bawełniana, bez rajstopek, ciepłe spodnie dresowe, skarpetki i paputki te z h&m.

Polusia Głosik wczoraj i dziś oddany:tak:

nesiaa Dużo zdrówka dla Oleńki, żeby ospa przebiegła łagodnie

Mi trochę smutno bo M wyjeżdża jutro do piątku na szkolenie do Gdańska ale jego mała kopia zosatnie przy mnie:-D A w sobotę na weselicho na mazury.:-)
Dziś byliśmy w tesco na zakupach i mały obkupiony w chusteczki nawilżane bo była promocja pampersa 4 + 2 gratis dzidziusia 2+1 gratis i jeszcze do pieluszek pampersa jedna paczka chusteczek gratis, także mamy spory zapas. Nie było tej promocji 163 pieluszek może będzie później.

reklama
ja nie ubieram jeszcze rajstop mam takie cieplejsze spodenki jakby z podbitką, czapeczkę ubieram taką średnią :) a wogóle to tak na spacerek : body bez rękawków, bluzka z długim, polarek lub ciepła bluza,skarpety, ciepłe spodenki, buciki, czapeczka i przykrywam tylko nóżki kocykiem, i dziś po 2 godzinnym spacerku gdzie było 13 stopni karczek był w porządeczku

Witajcie,
Kochane dziękjuę za życzenia. Ja z moim M jestesmy 13 lat razem, a 7 po slubie. Także my to jak stare małżeństwo jesteśmy. Mąż obdarował mnie pięknym bukietem róż, a moi rodzice zrobili nam niespodziankę i kupili nam mikrofalówkę. Może to zwyczajne ale odkąd sie przeprowadziliśmy na nowe mieszkanko- 5 lat temu to uważaliśmy ten sprzęt za zbędny i nie kupiliśmy, a ostatnio to brakowało mi tego. Te wieczne odgrzewania na patelni, parze wrr..
Moje dziewczynki juz śpią. Jutro mamy wielki dzień, bo moja Pola odbiera zloty medal, który zdobyła w konkursie plastycznym w Tokio (Japonia) organizowanym przez firmę PENTEL. Chodzi na zajęcia do Młodzieżowego Domu Kultury i tam biorą udział w róznych konkursach organizowanych na całym świecie. Także będziemy świetować.
Polusia wielki szacunek za organizacje tej akcji!
Nesiaa dużo zdrówka dla Was!

Idę do mężulka. Pa!

Witajcie,
Kochane dziękjuę za życzenia. Ja z moim M jestesmy 13 lat razem, a 7 po slubie. Także my to jak stare małżeństwo jesteśmy. Mąż obdarował mnie pięknym bukietem róż, a moi rodzice zrobili nam niespodziankę i kupili nam mikrofalówkę. Może to zwyczajne ale odkąd sie przeprowadziliśmy na nowe mieszkanko- 5 lat temu to uważaliśmy ten sprzęt za zbędny i nie kupiliśmy, a ostatnio to brakowało mi tego. Te wieczne odgrzewania na patelni, parze wrr..
Moje dziewczynki juz śpią. Jutro mamy wielki dzień, bo moja Pola odbiera zloty medal, który zdobyła w konkursie plastycznym w Tokio (Japonia) organizowanym przez firmę PENTEL. Chodzi na zajęcia do Młodzieżowego Domu Kultury i tam biorą udział w róznych konkursach organizowanych na całym świecie. Także będziemy świetować.
Polusia wielki szacunek za organizacje tej akcji!
Nesiaa dużo zdrówka dla Was!

Idę do mężulka. Pa!

Wow! Jestem pod wrażeniem. A któreś z Was rodziców jest uzdolnione manulanie (plastycznie)? GRATUACJE dla Poli!!!

aaaa i najlepsze życzenia z okazji rocznicy:tak:

e-kord gratulacje dla Poli, kochana chcemy zdjęcia z tym medalem.
a co do akcji to na pomysł wpadła KasiaiAlex to ona znalazła ten konkurs a później wspólnymi siłami dałyśmy radę, ona napisała tekst ja wkleiłam zdjęcie i nas zarejestrowałam. i tak ruszyła maszyna. ale tylko dzięki Wam tyle głosów mamy bo aż 776 i miejsce 3.

e-kord kochana gratulację z okazji Waszej rocznicy. oby tych lat było 107 jeszcze :)

Wow super! Gratulacje dla Poli :tak:

reklama
e-kord to ja sie jeszcze do zyczen rocznicowych doloze i do gratulacji dla Polci :) rocznic to jeszcze 10x wiecej, a corci wielkie buzka za zdolnosci ;)

Zmykam spac :)

Do góry