reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a moje dziecię też już śpi, dziś miało bardzo kiepski dzień pod względem jedzenia, czyli łącznie 340ml mm i pół słoika deserku:-(

Ale to moje dziecię absorbujące :laugh2: Normalnie nie mam czasu się poudzielać na forum:-( Ale teraz już od ponad godziny śpi, więc mam wreszcie czas wolny :-)

Też mam problem z ubieraniem Szymcia na spacer. Wkładacie dzieciom rajstopy pod spodnie? U nas było dzisiaj 16 stopni. Włożyłam mu te rajstopy, ale już sama nie wiem. Nie mam jesiennej czapki tylko takie dość cienkie. A jakie Wy ubieracie dzieciom czapki?

Nesiaa zdrówka dla Oleńki!

Myszowata mam nadzieję, że lepiej się czujesz.

Co do seriali, to ja też oglądam, ale np. m jak miłość powoli staje się nudne. Mój P też głupio komentuje jak oglądam. I Czarnuszka ja też nie mam tvn :zawstydzona/y:

asia ja zakładam rajstopy, u nas ostatnio temp. nie przekracza 12-13 stopni, zresztą teraz jest tak: jak słońce świeci jest ciepło a jak wiatr zawieje zaraz zimno, więc wkładam te rajstopki i chyba oznak przegrzania brak;-)czapka też na głowie:tak:

U nas tez rajtuzki obowiazkowo i czapeczka tez. Mnie samej jest czasem zimno a co dopiero takim maluszkom. Ola juz spi. Malo zjadla, chyba przez ta chorobe nie ma apetytu:( Mi jeczmien wyszedl na oku:( az mnie glowa boli od oka:(
Uciekam spac! dobranoc!

Asia u nas dzis bylo 10 stopni-rajstopki obowiazkowo pod spodenki do tego kocyk-obawiam sie tylko jak ja bede w zime corcie ubierac skoro teraz tak ja opatulam ale mi bylo zimno a co dopiero takiemu malenstwu!! no i czapa i kaptur na łepetyke zarzucam ale jej było dobrze bo siedziala w wózku jak truśka i nosa spod koca nie wychylała i tak 1,5 godz spacerowałyśmy a ta ani nie usnela ani nie marudziala-hehe jakby zesztywniała (moze z zimna hehe) i tyle nadreptałysmy:)

Nessia a jednak ospa:/ ale bedzie miala juz za sobą - i ciesze sie ze łagodnie ja przechodzi bo i dla ciebie i dla niej bedzie lżej znosic to chorubsko wiec dużo zdróka dla Oleńki:)

reklama
Do góry