reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Nesiaa Twoja córcia już nie zaraża odkąd ją wysypało.Zarażała wczesniej.Mam nadzieje ,że lekko tą ospę przejdzie, jak moja Milka O budzi się..
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
hej
ja mam ostatnio mało czasu, bo jestem pochłonięta adaptacją w przedszkolu dlatego przepraszam że się słabo udzielam. do tego jestem niewyspana - Adaś się w nocy co chwilę budzi, a pobudka rano o 6:00...
ja mam ostatnio mało czasu, bo jestem pochłonięta adaptacją w przedszkolu dlatego przepraszam że się słabo udzielam. do tego jestem niewyspana - Adaś się w nocy co chwilę budzi, a pobudka rano o 6:00...
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
witajcie popołudniowo;-)ja dziś bez obiadku, oszczędzam brzuszek a M się ze mną solidaryzuje i też głoduje he he:-)ja też czekam na magiczną godzinę 20 co by zasiąść przed tv:-)a mój M nienawidzi seriali, więc pewnie zaraz coś skomentuje po swojemu
To tak jak u mnie, ale jak wyjścia nie ma ogląda, a później udaje, że nie wie o co chodzi haha
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mąż odebrał mój wynik zdjęcia RTG kręgosłupa, mam problem z kolanami i miałam zrobić zdjęcie. Opis zdjęcia: Skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego, czy, któraś z was coś wie na ten temat ? Muszę czekać do środy do ortopedy
Niestety nic nie wiem na ten temat Ja też odkąd urodził się Kuba i dźwigałam się z nim bez podparcia z niskiego fotela, mam problem z bolącymi kolanami. Ale już od jakiegoś czasu jest na szczęście lepiej, bo ze 2 miesiące łykam Artresan. Teraz mnie bolą jak dłużej siedzę - straszne jest to przy prowadzeniu autaMąż odebrał mój wynik zdjęcia RTG kręgosłupa, mam problem z kolanami i miałam zrobić zdjęcie. Opis zdjęcia: Skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego, czy, któraś z was coś wie na ten temat ? Muszę czekać do środy do ortopedy
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My bylismy na spacerku,ale zimno jest,rano było tylko 4 stopnie.Ja tez sie ciesze co do seriali przynajmniej bedzie co ogladac jak Bartus zasnie oile zasnie.Mój M polubił i razem ze mną oglada jak przyjezdza.Jak narazie nic nie wysypało Bartusia po bananie,oby nie.Synek spi tzn drzemki robi z przerwami na płacz.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
po basenie
był płacz wielki Luki musial wyjsc...a reszcie sie podobało ((
eh nie wiem czemu odrazu jak wyszlam wydoil flache i padł
ale jak weszlam spotkalam kolezanke ze spzitala swiat jest maly...to laski zarywał raczki wyciagal i sie usmiechał nic nie zapowiadało płaczu na tle innych dzieci bardzo yzywy był
wszedł do wody i bec chyba była za zimna...
na pocieche pojechalismy do decathlonu i obkupilimy sie w dresy i kurtki
zjadl kache i sie kielczy do babci
mam nadzieje ze polubi plywanie
był płacz wielki Luki musial wyjsc...a reszcie sie podobało ((
eh nie wiem czemu odrazu jak wyszlam wydoil flache i padł
ale jak weszlam spotkalam kolezanke ze spzitala swiat jest maly...to laski zarywał raczki wyciagal i sie usmiechał nic nie zapowiadało płaczu na tle innych dzieci bardzo yzywy był
wszedł do wody i bec chyba była za zimna...
na pocieche pojechalismy do decathlonu i obkupilimy sie w dresy i kurtki
zjadl kache i sie kielczy do babci
mam nadzieje ze polubi plywanie
reklama
witam wieczorową porą
dziewczyny śpią, Pola coś marudziła ale usnęła mało tylko zjadła bo 190.
ja dziś znów na zakupach byłam i obkupiłam dziewczynki na zapas już
kobitki to nie kliknął to proszę TWOJE PUDEŁKO
dziewczyny śpią, Pola coś marudziła ale usnęła mało tylko zjadła bo 190.
ja dziś znów na zakupach byłam i obkupiłam dziewczynki na zapas już
kobitki to nie kliknął to proszę TWOJE PUDEŁKO