reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
heronek, e_kord wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu

nesiaa życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymajcie się cieplutko

myszowata - mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

A ja z serialowych wrześniowych powrotów to się najbardziej cieszę, że już jutro pierwszy odcinek drugiego sezonu Usta, usta :-)

W niedzielę pierwszy raz pojechaliśmy z Basią na basen, ale jej się podobało:-) normalnie piszczała z radości. Myślę, że teraz będziemy już jeździć systematycznie.

Pogoda koszmarna, znowu mam problem jak mała ubrać na spacer, żeby nie przesadzić bo niby jest na termometrze 15 stopni, ale jak wyszłyśmy to mi było zimno pomimo kurtki. A Wy jak ubieracie dzieciaczki?? Moja w sumie miała body i cieniutką bawełnianą koszulkę z długim rękawem i na to sweterek z kapturem ale taki ocieplany, no i oczywiście już teraz czapeczka, na dół miała spodnie, ale nakryłam jej nóżki pieluchą flanelową, bo jak zakładam buciki to jest gorszy krzyk niż przy zakładaniu czapeczki.

A Basia chce chyba pobić rekord:-) śpi już od 13:-) no, ale czasami ma takie akcje w nocy, że się budzi np o 1 i nie chce dalej spać tylko by się bawiła:-( nie wiem co z tym zrobić, w zeszłym tygodniu miała tak 4 razy pod rząd, na razie na szczęście jej przeszło, zobaczymy na jak długo :-)
Ale nasmarowałam:-)

a ja jestem jakas dziwna -prawie w ogóle nie ogladam TV , nieraz jak wracałam z pracy i byłam zmeczona to kladłam sie i wlaczalam TV ale nie wazne co lecialo bo patrzylam sie w ekran a i tak nic nie widziałam ;)
moje dziecie śpi, bylo na spacerku z babcia - oczywiscie na rekach ;) a ja posprzatalam w końcu łazienke bo juz patrzec nie moglam , pogoda okropna , zimno ale dobrze ze nie pada.

edit:
magmadzia- dzis moj mial pajacyk bawełniany, na to dres czyli bluza i spodnie + kurteczka ocieplana futerkiem jesienna i cienki skarpetki + drugie grubsze - frote no i oczywiscie czapka. Wydawalo mi sie ze za cieplo ale jak wrocil to mial zimne nozki . Nie moge kupic zadnych fajnych bucikow- wrrrr.Tylko ze moj nie lezy w wozku jak juz pisalam - tylko na rekach caly czas.

Ostatnia edycja:
hura będę miała co oglądać jak położę dziewczyny spać, i na wspólnej też nowe

ja nie mam tvn...wstyd na cala polske ...ale mam tylko 3 kanaly :baffled: ale kiedys ogladalam na wspolnej ale juz jakies 4 lata nie mam jak bo jak sie wyprowadzilam od rodzicow to nie mialam tv potem praca do 21 i wogole a teraz nie mam tvn hehe

Ja tez sie ciesze na nowe odcinki seriali:)
Polusia jestes 4- brawoo!!!!! A Ola zarazila sie ode mnie:( bo ja bylam chora na polpasiec. Najgorsze jest to, ze wczoraj odwiedzalysmy moje kolezanki i wszystkie maja male dzieciatka i pewnie wszystkie pozarazala:(

reklama
witajcie popołudniowo;-)ja dziś bez obiadku, oszczędzam brzuszek a M się ze mną solidaryzuje i też głoduje he he:-)ja też czekam na magiczną godzinę 20 co by zasiąść przed tv:-)a mój M nienawidzi seriali, więc pewnie zaraz coś skomentuje po swojemu:tak:

Do góry