reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Głosuje z kompa stacjonarnego i dwóch laptopów:)
Heronek i E-kord gratulacje:)
Myszowata zdrówka kochana:)
Dzisiejszy dzień pochmurny , nijaki, znowu jestem senna...rany.Sama z Milusią w domu to pospałyśmy dzisiaj:)Idę wstawię grzyby do pasteryzacji i zrobie kawki:)

Ostatnia edycja:
reklama
frotka jeżeli są z tego samego IP to głosy są nieważne. takiego dostałam maila od gościa co koordynuje całą akcją. trzeba oddawać głos codziennie z jednego IP raz.

moje dziecię usnęło samo we wóżku, zostawiłam ją tylko na chwilkę bo poszłam obrać jarzynki do zupki, Pola ryczy na pół wsi, nagle cisza - patrzę a maluch usnął :) teraz siedzimy sobie na tarasie i grzejemy w słoneczku, ona oczywiście śpi :)

Moja pospała raz konkretnie od 9,30 do 11,20:) zjadła normalnie a teraz pełznie za mna z drugiego pokoju ,jest w przedpokoju :)
Racja polusiu nie pomyslałam.Ale Tomi zabiera laptopa ze soba i w biurze podpina sie do innej sieci,to wtedy sie bedzie liczyc???)Ale głosików przybyło! to cieszy:)

Witam sie!
No i mamy ospe:( naszczescie nie jest tak zle jak sie zapowiadalo. Mala dzielnie to znosi narazie!
Dzis odkryla, ze moze przewracac sie z pleckow na brzuszek!!!! huuuraaaaaa

E-kord, Heronek wszystkiego naj i wiele milosci!!!!!!!

Moj maz jest odemnie mlodszy:) ale tylko 3 miesiace. Znamy sie juz 7 lat, a 25 grudnia bedziemy miec 5 rocznice slubu.

marciaa - moj tez ma takie dni czasem, tylko ze potem w nocy nadrabia, ja go nie zmuszam i nawet zupki mu nie daje codzinnie tylko dwa dni daje i jeden dzien przerwy bo codziennie to on nie chce hehe.

nessia - wspolczuje ospy :baffled:nie fajna choroba , oby szybko minela

My zaraz obiadek jesc bedziemy, mąz wroci z pracy to moze jakos poprawi mi sie nastroj jakos dziwnie sie czuje, wszystko mnie wnerwia, kreci mi sie w glowie prawie caly dzien koszmar.

reklama
nesiaa życzę szybkiego powrotu do zdrowia Oli, kurcze gdzie Ona to paskudztwo złapała ?

mój wróci dopiero o 17 z pracy a ja jadę na zakupki wtedy. muszę kupić rzeczy do lodówki bo zaraz zostanie tylko światełko :)
a i jak zdążę to do mojego ulubionego lumpeksu zajrzę :)

Do góry