reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczęta;-)ja dziś mam poranek pełen wrażeń, Franuś spał jak nigdy do 7.30 - super:-)natomiast ja o 5 zostałam zbudzona potwornym bólem brzucha spowodowanym mixem zbliżającej się @ i problemów żołądkowych:zawstydzona/y:Było ciężko, poprosiłam M i został dziś w domu bo miałam wrażenie, że z toalety to ja dziś nie wyjdę, ale odpukać jest już znacznie lepiej:tak:
polusia głosik oddany
e_kord i heronek kolejnych wspaniałych wspólnie spędzonych lat z Waszymi mężami Wam życzę
Marciaa też czekałam na ddtvn

dziewczyny oglądacie nową edycję tańca?

Miłego dnia Kochane:-)

reklama
Witam sie
U nas nocka ładnie pezespana tylko o 6 sie przebudził piostekała i spalismy do 7,teraz Bartus wariuje na macie:)Pogoda brzydka jesienna.
Bartus dzisiaj przez kilka minut sam ładnie siedział bez oparcia towarzyszyły mu misie,troche sie chwiał ale fajnie mu wyszło.
e-kord i heronek wszystkiego najlepszego z okazji rocznic slubu zycze Wam duuuuuuzo lat spedzonych z Waszymi emkami:)
polusia głosik oddany:)

Dobrego dnia Wam zycze:)

polusia miło, że pytasz, dzięki:-)jest lepiej, też mam nadzieję, że to nie rota, niby Mały zaszczepiony, ale nigdy nic nie wiadomo, wczoraj mama uraczyła mnie fasolką po bretońsku i może to to, nie wiem, M rano pobiegł do apteki po węgiel i pomogło, więc chyba to jednak niestrawność, taką mam nadzieję

Witajcie :happy:

Ostatnio jestem taka senna, wieczorami zbieram się do popisania z Wami, ale nie chce mi się komputera włączyć :baffled: W efekcie kładę się.

Ja jak wiadomo mam na imię Joanna, w czerwcu skończyłam 30 lat, ale wcale nie czuję się poważną trzydziestolatką i podobno wyglądam młodziej, niż wskazuje metryka :laugh2:
Co do męża, to mój jest o rok młodszy ode mnie. Poznaliśmy się 9 lat temu.
A jeśli chodzi o uzależnienia, to u mnie kawa i słodycze.

Wszystkim 6-miesięczniakom i 7-miesięczniakom życzę dużo zdrówka i grzecznych rodziców :-D

Z okazji rocznic ślubu dla Heronka i E_kord dużo miłości!

Polusia zagłosowałam.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry