reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

my już 2,5 roku po ślubie, 7 lat razem, 6 lat mieszkamy, ja miałam 18 lat jak zamieszkałam z moim M, przedemną był 5 rok liceum, jezu ale wtedy rodzina nie mogła tego przeżyć, a moja mama ooooooo a ja 18 lat mój M 30 lat , ja szkoła a już poza domem, jak teraz patrzę z perspektywy rodzica chyba by moja córa dostała w du...... haha.

reklama
e-kord gratulacje i Udanego Dnia!

My wczoraj mielismy 2 rocznice slubu, a jestesmy razem 6 lat...jeszcze nie mielismy fajnej rocznicy razem, w zeszlym roku bylam w pl, a w tym jestem u mamy, aj rezerwuje sie te wypady bez drugiego przemyslunku....

Witajcie.
My juz pobudka o 7 rano ... lipa troche ale co pradze hehe ja chodze wnerwiona, bo mam @ ciagle bym cos jadla i najchetniej bym przespala te dni, nigdy tak nie przechodzilam @ ale teraz po dwoch porodach i tabletkach anty wszystko na opak, no i brzuch mnie boli co nigdy mnie nic nie bolało. Zaraz sie zbieram i jade do urzedu gminy. Pogoda sie szykuje ladna ale zobaczymy.Musze sie wziąc za pranie bo kosz aż kipi.

Polusia - glosik oddany
e-kord , heronek - wszystkiego najlepszego na nastepne lata.
My po slubie 2,5 roku ale i tak szybko minelo i dwojke dzieci sie dorobilismy hehe.

witajcie :)
nocka ok pobudka o 4.40 na amciu i o 6.15 kupka i kuniec snu :) tylko potem drzemka do 8...zjadł sniadanko i pieknie fika w kojcu :)
dzis basen wkoncu:D
DD tvn ruszyło i Morozowscy gotuja oni maja wietne pomysły...:)))
jabłka prażone mniamiiii

reklama
Dzień dobry kobitki moje
nocka spoko , mała wstała o 7:30 ale całą noc coś stękała, chyba to zęby dają popalić.
u mnie tak nieśmiało wstaje słoneczko, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Julka dziś w domu nie poszła do szkoły bo szkoła ma dziś święto i dzieci mają przyjść na 13 do kościoła, teściowa ma z nią iść, bo ja nie dam rady bo wtedy mała śpi.

dziewczyny bardzo Wam dziękuję za klikanie, może nam się uda, taką mam nadzieję.
ja już gdzie tylko mogłam tam przesłałam info , nawet M w pracy kazał chłopakom klikać :)

miłego dnia życzę :)

Do góry