Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY PLAY GYM 2w1 (1210672845) - Aukcje internetowe Allegro
przepłaciłam zesz....
przepłaciłam zesz....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dzięki, ale czasem zaluje ze tak szybko sie zdecydowalam na dzieci z jednej strony a z drugiej sie ciesze bo jak bede po 30 to moje dzieci beda juz duze a ja nadal mlodziutka i ...czarnuszka pewnie masz rację ale ja nie czuję się jeszcze gotowa dlatego moje uznanie dla Ciebie, ja w Twoim wieku to jeszcze miałam pstro w głowie
Widze ze tez wczesnie zaczelas z dzieciakami hehe jak ja ;-)dobry wieczór! Jej nadrobić Was będzie ciężko. Nie miałam czasu ostatnio, szkoła, przedszkole i Franko któremu idzie drugi ząbek wykańczają mnie. Po za tym coś źle się czuje ostatnio ... gdyby nie to że to całkowicie niemożliwe to bym nawet o ciąży myślała he he. Dziś miałam wizytę rodzeństwa, więc obiadek u mnie, dzieciaki dostały prezenty. Franko super zabawkę z fisher price i ciuszki no i zapas słoiczków. A ja od brata mały zastrzyk finansowy myszowatagratuluję zęba . A ja jestem Paula i mam 26 lat i 6 miesięcy 2 tygodnie i 6dni he he i jestem uzależniona od miłości do moich cudownych dzieci.
oo Milo Cie poznac hehehewitajcie jestem Marta mam 21lat i kocham mojje dziecko nad zycie
ile ?
a mnie obiadek dziś mężuś robi ja się relaksuję bo zaraz zostaję sama z Polą bo Julka a tatą jadą sobie gdzieś
u nas niby jeszcze zabkow nie widac, ale w nocy rowniez zdarza sie placz.Witam!
Kurczę dziewczyny martwię się bardzo. Mam pytanie do mam których dzieci ząbkują lub ząbkowały. Moje dziecko od dwóch dni jest jakieś podmienione, znaczy w dzień ok jakoś dajemy radę ale w nocy budzi się o wiele częściej niż do tej pory i to z przeraźliwym płaczem a co najgorsze bardzo trudno go uspokoić dziś np. od 3:30 do 5:-( marudzenie i płacz co chwilę. Ząbków narazie nie widzę, dziąsełka niby też w normie, czy u którejś z Was też miały miejsce takie sytuacje? Dziś to płakałam razem z nim bo on nigdy nie miał kolek i to co dziś w nocy się działo było dla mnie zupełnie czymś nowym i tak mi było go szkoda, nigdy wcześniej nie miałam sytuacji że nie mogłam go uspokoić. Temperatura była w normie 36.5. Dzisiejsze nocne zasypianie też porażka (od 3 m-cy zasypia na noc samodzielnie bez większych problemów) a dziś koncert i dopiero zmęczony gdy go klepałam po pieluszce w końcu usnął:--(Boję się co dziś w nocy nas czeka. Oby było lepiej. Czy to możliwe że ząbki idą i stąd te odmienione zachowanie?