reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny dziekujemy za zyczenia:) TO ja chyba najstarsza:) W listopadzie stuknie36:(
Zimno mi dzisiaj od rna mnie trzepie...a synek ma katar:( Jestem sama z dziećmi ,bo mężuś w terenie jakaś pilna robota:(
Póżniej nadrobie wcorajszy dzień.Myszowata wprawiłąm sie w pieczeniu chlebka w automacie:)Już wychodzi pieknie:) Idę piec ciasto kochane moje:)

hej,
a ja zdycham, nos zawalony, gardło głowa boli, chrypa na maksa, a żeby było mało jestem sama dziś, a nie mam siły normalnie, jakby ktoś mi cegły na ramienia położył, eh........:(
frotka wszystkiego naj naj dla Milenki, moja za 6 dni kończy 7 miechu, kurcze, a rok temu o tej porze takie malutkie były:)

Ja 12,11:) skorpionica...a Ty blu?:)Moja maruda dziś tylko na ręce,już mam dość.Jeść też nie chce, obiadku trzy łyzeczki, póżniej pluła.Mleko z butelki na raty wypiła.Z góry obie jedynki wychodzą.Dobrze,że goraczki nie ma jak przy dolnych:)Ciasta nie zaczęłam nawet , dobrze że rosół raniutko ugotowałam, a na drugie mam z wczoraj paprykę nadziewaną.Do tego cisnienie skacze , ziewam okrutnie.U nas w miescie winobranie sie zaczęło, masę imprez, podjedziemy może ,jak T nie wróci zbyt póżno.

heja
ja po zakupach szybkich :) tata został z Nikosiem nakarmil ładnie zjadł 130 bez dodatku kaszki...mi tak ładnie nie je !!
uszykowałam małego na basen bo jutro na 15.30 pierwsza lekcja :) juz się nie mogę doczekać. Ł. się kapie z małym ciekawe jak pojdzie ja bedep odpatrywac i kamerować o ile będzie mozna...
ja na obiad zupa z paczki haha nie chciało nam się gotować
jutro wkoncu załatwiamy chrzciny bo zwlekamy i zwlekamy
Niki dostał to centrum gimnastyczne ale chicco jednak kupiłam bo tylko taki był i roznosi nogami własnie ze go nie bolą ;-) bardziej rajcuje go to ze wali nogami niz to co tam gra i miga

reklama
Do góry