reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moje uzaleznienie to kawa, czekolada, sport a nr jeden Moj SYN i rodzina :)

witajcie kochane
piekna pogoda humor z rana nas nie opuszcza :-)
wczoraj od 15 do 23 byli tesciowie, fajnie, zesmy sobie pogadali wrocili z Francji przywiezli małemu prezenty i wielkie musze. Byli na wybrzezu niedaleko Bordeaux tyle się nasłuchałam, ze za rok tez jedziemy:)))
mały wczoraj odstawiłw aucie taki numer zaczał płakać jak nigdy...był bardzo głodny wow..zjadł mi całą zupe w minute i 50ml mleka potem zjadł kaszke i cały deser ktos mi dziecie podmieił :)

MYSZOWATA gratulujemy zebolka, ciekawe kiedy u nas bedzie
REDANEK 100 lat
w ogole wszystkim solenizantom dzisiejszym wszystkiego najlepszego!:)

Witam niedzielnie :)
ale pogodę mamy: zimno - 9 stopni, deszczowo i wietrznie więc nici ze spacerku :(
mała spał dziś do 7:30 zjadła mleczko a teraz jest 9 a ona już śpi.
dziś zostaję sama z Polą bo Julka z tatą jadą na zakupy, mają kupić buty- ciekawe jak im pójdzie :)

WSZYSTKIM SOLENIZANTOM 100 LAT

miłej niedzieli życzę :)

dzień dobry :) my jedziemy do miasta na kiermasz może uda się coś wynaleźć ciekawego :) noc super mały grzeczny tylko mnie boli brzuch jak nie wiem :( mogę nospe wziąć jak karmie ? Miłego dnia buziaki dla wszystkich szkrabów w okazji ukończenia kolejnego miesiąca dziś, wczoraj i jutro :) jakby ciotka miała zapomnieć :)

Witam
U nas nocka ok,Bartus obudził sie dopiero po 7 wypił mleczko a teraz drzemkuje.Pogoda tez taka sobie wietrznie zobaczymy moze po południu jakis spacerek jak pogoda da.

Dobrego dnia zycze:)

Dzien Doberek!

Nocka w miare nam minela, chyba te morskie powietrze dobrze Mlodemu zrobilo. Choc z zasypianiem byly problemy....Dzisiaj ma juz padac, ale przy takiej temperaturze (25-26 stopnii) to ylko przyjemnosc....
A uzalezniona to ja jestem od mojego synka, rodzinki, przyjaciol i czekolady(chociaz teraz jestem na odwyku od niej...hehehehe).
My dzisiaj na obiad do rodzinki, wiec trza sie odstawic...

yra pogoda tutaj jest super, wczoraj bylo 28 stopni z bezchmurnym niebem!

polka ja tez biore paracetamol i nospe, jak trzeba...

Milej Niedzielki!

reklama
a ja właśnie przed kilkoma minutami przysposobiłam Frania do snu, a sama oglądam ddtvn i język mi zaraz ucieknie od patrzenia na to co tam dziś gotują, a poza tym to boli mnie brzuch bo zbliża się @, M pojechał do marketu dostał listę ale i tak co raz dzwoni z pytaniem jakimś, ale to dobrze bo wolę wszystko dokładnie wyjaśnić niż potem być niezadowolona z zakupów

Do góry