reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moje uzaleznienie to kawa, czekolada, sport a nr jeden Moj SYN i rodzina :)

witajcie kochane
piekna pogoda humor z rana nas nie opuszcza :-)
wczoraj od 15 do 23 byli tesciowie, fajnie, zesmy sobie pogadali wrocili z Francji przywiezli małemu prezenty i wielkie musze. Byli na wybrzezu niedaleko Bordeaux tyle się nasłuchałam, ze za rok tez jedziemy:)))
mały wczoraj odstawiłw aucie taki numer zaczał płakać jak nigdy...był bardzo głodny wow..zjadł mi całą zupe w minute i 50ml mleka potem zjadł kaszke i cały deser ktos mi dziecie podmieił :)

MYSZOWATA gratulujemy zebolka, ciekawe kiedy u nas bedzie
REDANEK 100 lat
w ogole wszystkim solenizantom dzisiejszym wszystkiego najlepszego!:)

Witam niedzielnie :)
ale pogodę mamy: zimno - 9 stopni, deszczowo i wietrznie więc nici ze spacerku :(
mała spał dziś do 7:30 zjadła mleczko a teraz jest 9 a ona już śpi.
dziś zostaję sama z Polą bo Julka z tatą jadą na zakupy, mają kupić buty- ciekawe jak im pójdzie :)

WSZYSTKIM SOLENIZANTOM 100 LAT

miłej niedzieli życzę :)

dzień dobry :) my jedziemy do miasta na kiermasz może uda się coś wynaleźć ciekawego :) noc super mały grzeczny tylko mnie boli brzuch jak nie wiem :( mogę nospe wziąć jak karmie ? Miłego dnia buziaki dla wszystkich szkrabów w okazji ukończenia kolejnego miesiąca dziś, wczoraj i jutro :) jakby ciotka miała zapomnieć :)

Witam
U nas nocka ok,Bartus obudził sie dopiero po 7 wypił mleczko a teraz drzemkuje.Pogoda tez taka sobie wietrznie zobaczymy moze po południu jakis spacerek jak pogoda da.

Dobrego dnia zycze:)

Dzien Doberek!

Nocka w miare nam minela, chyba te morskie powietrze dobrze Mlodemu zrobilo. Choc z zasypianiem byly problemy....Dzisiaj ma juz padac, ale przy takiej temperaturze (25-26 stopnii) to ylko przyjemnosc....
A uzalezniona to ja jestem od mojego synka, rodzinki, przyjaciol i czekolady(chociaz teraz jestem na odwyku od niej...hehehehe).
My dzisiaj na obiad do rodzinki, wiec trza sie odstawic...

yra pogoda tutaj jest super, wczoraj bylo 28 stopni z bezchmurnym niebem!

polka ja tez biore paracetamol i nospe, jak trzeba...

Milej Niedzielki!

reklama
a ja właśnie przed kilkoma minutami przysposobiłam Frania do snu, a sama oglądam ddtvn i język mi zaraz ucieknie od patrzenia na to co tam dziś gotują, a poza tym to boli mnie brzuch bo zbliża się @, M pojechał do marketu dostał listę ale i tak co raz dzwoni z pytaniem jakimś, ale to dobrze bo wolę wszystko dokładnie wyjaśnić niż potem być niezadowolona z zakupów

Do góry