reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ajentka my mamy już lewą dolną jedynkę, wczoraj się przebiła i powiem, że kilka nocy przed tym faktem Franko też zachowywał się inaczej niż wcześniej, tyle, że on nie płakał, raz tylko mi się rozpłakał, a tak to jęczał bardzo,myślę, że to przez ten ząbek właśnie bo wczoraj spał już normalnie

reklama
U nas tez zabkow nie widac, ale dziecie tez jakby podmienione. Ogolnie humor ma dobry ale obrazila sie na jedzenie.
Mam pytanie czy ktoras z Was orientuje sie jak zaczyna sie ospa?? Dzis podczas kapieli zauwazylam u Oli pechezyk, nigdy czegos takiego nie miala. Ja bylam chora na polpasiec ale moje chrosty byly calkiem inne i bardzo bolaly a ja to nie boli, wiec to chyba nie to.

Dzięki dziewczyny! Mam dla niego maść dentinox, ostatniej nocy posmarowałam mu dziąsełka i po jakimś czasie usnął, co prawda z moją piersią w buzi bo tak bidulek płakał:-( Ja obstawiałam w nocy kupkę bo w ciągu dnia zrobił dwa małe twarde bobelki ale brzuszek był miękki i kupka dziś była po obiadku normalna więc chyba nie. Pewnie to te ząbki, jeśli w nocy powtórzy się sytuacja (oby nie) pierwsze co zrobię to posmaruję dziąsełka. Podobno ja bardzo źle znosiłam ząbkowanie a mój M w porządku. No nic miejmy nadzieję że już nie będzie tak źle.

jestem już z powrotem:)
mała śpi zjadła mleko ale tak strasznie płakała o dgodziny 18 i też nie wiem dlaczego. u nas to na pewno są zęby bo dziąsła na dole jak banie napuchnięte ale posamarowałam i poszła spać.

Nessia moja bardzo żle przechodzila ospe i jej ostrzejsze oblicze wygląda jak zaogniony ropny pęcherzyk , Czasem wyglada jak ugryzienie komaraMam nadzieje ze to nie ospa a jesli juz to córcia przejdzie ja łagodnie:)

Załączniki

• P1060745.jpg
    P1060745.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 39
dziewczyny proszę o wielką przysługę: pomagamy jednej dziewczynie na bb jeżeli możecie to kliknijce TWOJE PUDEŁKO może uda się nam zebrać tyle kliknięć że uda nam się zdobyć dla nich mebelki do pokoju. bardzo was proszę

Nieststy tak:/ ten pecherzyk zauwazylam rano a wieczorem była już wysypana cala!! Ospa jej nie oszczedzila ale ma juz za sobą - Twoja Olenka tez przejdzie i szybko zapomnisz o tej paskudnej chorobia!!
Jak masz gencjanę to smaruj krostki gencjaną i kąp ja w nadmanganiane potasu!!

reklama
Do góry