reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny proszę o wielką przysługę: pomagamy jednej dziewczynie na bb jeżeli możecie to kliknijce TWOJE PUDEŁKO może uda się nam zebrać tyle kliknięć że uda nam się zdobyć dla nich mebelki do pokoju. bardzo was proszę

Kochana zagłosowałam:)

Witam sie wieczorowa porą.
Dzisiaj mielismy gosci ciotka z wujkiem wypiłam jednego słabego drinka.Bartus dzisiaj kilka razy podczas snu budził sie z płaczem i nie mogłam go uspokoic i tak kilka razy,az wkoncu sie obudził i go wykapałam,podczas smarowania kremem ciałko machnoł mi swoim duzym paluszkiem od nogi w oko ale miał radoche przy tym,teraz spi najedzony.

reklama
Ospa to choroba dziecieca i nasze dzieci naprawde dzielniej ja znoszą niż my rodzice!! poczekaj do rana na to co się "rozwinie" i wtedy skontaktuj sie z pediatrą Ale sama mozesz stosowac sie do gencjany i nadmanganianu-to zlececenia ze szpitala zakaźnego :). Zycze duzo zdrowka Oleńce i sily mamusi !!

A ja czytam kalendarz rozwoju dziecka 23 i 24 tydzien zycia i jakbym czytała o mojej Gabrysi:) i uff pisza ze dopiero teraz niektore dzieci moga zaczac sie przewracac:):)

Ostatnia edycja:
a moje dziecko ma radochę jak mnie swoją łapką trzaśnie w buzię:) i wiecie co moje dziecię robi całuję mnie a wygląda tak że przystawia swój pyszczek do mojego policzka robi tak śmieszny dziubek z językiem i mućka tak śmiesznie:)

a moje dziecko ma radochę jak mnie swoją łapką trzaśnie w buzię:) i wiecie co moje dziecię robi całuję mnie a wygląda tak że przystawia swój pyszczek do mojego policzka robi tak śmieszny dziubek z językiem i mućka tak śmiesznie:)

Bartus podobnie robi,tylko Bartus otwiera buzke wyjmuje jezyczek i do moich ust,taki mały a juz takie całusy,nono rozwija mi sie synek:)Na dodatek lubi mnie za nochal ciągnąc chyba chce zeby mama miała taki długi jak pinokio:)

frotka- wszystkiego naj naj dla Milenki ;)
heronek- 100 dla Redanka:tak: ( sorrki troszke spóźnione) ;-)
myszowata- gratuluje zabka Franusiowi;):tak:

Uff - nadrobiłam Was a myślałam że nie dam rady :baffled:
W piątek moje dziecie było strasznie marudne i tak mnie wymęczył że nie dałam rady zajrzeć, a wieczorem opierdzieliłam M ,że mi nie pomaga - to ten pierwszy raz się na mnie obraził i nie odzywał się, poszedł spać bez kolacji :-D( to niby mi na złość) .
Za to w sobote Alan obudził się o 6 a ja nie byłam wstanie oczu otworzyć bo w nocy spać nie mogłam bo bylam na M wkurzona i w końcu on do niego wstał ( pierwszy raz ) a ja pospałam do 8 ale to nic nie dało bo i tak potem rozbolała mnie głowa i dopiero ok 15 po drugim Apapie przeszło :wściekła/y:,ale M mia większą karę przez swoje fochy- nie odść że go też łeb bolał to jeszcze wymiotował ;-)(stwierdził że urok na niego zuciłam) . Najgorzej szkoda było mi dziecka bo niby się nim zajmowaliśmy ale w duchu czekałam tylko kiedy pójdzie spać.
Dziś juz było ok, ale za to przesiedzieliśmy na allegro i szukaliśmy dodatków na chrzest-buciki , czapka, sztaka , jakichś bucuików na jesień, i na zimę, kombinezonu i kilku pierdół do domu ale jeszcze i tak mało kupione a prawie cały dzień na zmiane na allegro :szok:

A co do imion - to ja Marlena jestem i 26 września ( w planowany dzień chrztu mojego słodziaka ) skończe 30 wiosenek ;-). Osobiście lubię imiona oryginalne i żadko spotykane. Ale dla mnie nie ma imion brzydkich- wg. mnie każde jest ładne .
A uzależniona jestem od .... oczywiście Alana , podróźy, komputera :baffled: i słodyczy -cukiereczki-Mister Ron najbardziej (pochłaniam kilogramy) a doooopa rośnie :wściekła/y:

A co do dzieciaków to zawsze chciałam mieć dwójkę , ale nie będę ukrywać że gdyby nie to że w tym roku skończe 30 - to nie zdecydowałabym się jeszcze. Niewiem ale jakoś nie czułam się jeszcze przygotowana żeby zostać mamą , chyba poprzez beztroskie życie. A o drugiego brzdąca zaczniemy starać się ok maja-czerwca - tak żeby miedzy dzieciakami było 2 lata różnicy:tak: , wiem że będzie ciężko z dwójką ale wolę się przemęczyć za jednym zamachem bo jak się teraz nie zdecydujemy to potem na pewno nie- jestem za dużym leniem. A tak jak odchowam dwójkę - to nawet łatwiej będzie nam gdzieś razem z nimi pojechać , coś zrobić itp.

Polusia- a nie wiesz czy liczy się adres ip? Bo ja mam kilka e-mailów i mogłabym pogłosować ale adres zawsze będzie ten sam . A i chyba można głosować codziennie z tego samego e-maila jeśli dobrze się wczytałam ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny proszę o wielką przysługę: pomagamy jednej dziewczynie na bb jeżeli możecie to kliknijce TWOJE PUDEŁKO może uda się nam zebrać tyle kliknięć że uda nam się zdobyć dla nich mebelki do pokoju. bardzo was proszę

Głos oddany :)

U nas dzień zleciał bardzo szybko :)

co do ząbków, pierwsze dwa wyszły bezobjawowo, ale ostatnio mi strasznie marudzi, na szczęście w nocy nie ma płaczu. Uciekam spać :) Kolorowych snów.

EDIT:
marela, co do dzieciaczków miałam takie samo podejście, za jednym zamachem dwójeczka, a później będę leniuchować haha :)

reklama
Do góry