reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dobry wieczór! Jej nadrobić Was będzie ciężko. Nie miałam czasu ostatnio, szkoła, przedszkole i Franko któremu idzie drugi ząbek wykańczają mnie. Po za tym coś źle się czuje ostatnio ... gdyby nie to że to całkowicie niemożliwe to bym nawet o ciąży myślała he he. Dziś miałam wizytę rodzeństwa, więc obiadek u mnie, dzieciaki dostały prezenty. Franko super zabawkę z fisher price :) i ciuszki :) no i zapas słoiczków. A ja od brata mały zastrzyk finansowy:) myszowatagratuluję zęba :). A ja jestem Paula i mam 26 lat i 6 miesięcy 2 tygodnie i 6dni he he i jestem uzależniona od miłości do moich cudownych dzieci.

reklama
witam sie i ja ha ha
karolina lat 27, juz prawie 6 miesiecy moim swiatem jest pawelek :-)

tez mam talent obejrzalam zaraz sie poloze jutro ciezki dzionek, wycieczka do znajomych itp

dobrej nocki!!

witam się wieczornie i zaraz mykam do łóżka, może talent do końca obejrzę albo jutro powtórkę
polusia co za kraj u nas w tesco te pampersy są po 92zł
patinka współczuję tej akcji z piecykiem, całe szczęście, że Małej nic poważnego się nie stało, ale co się strachu najadłaś to Twoje
monia trzymam kciuki za dalsze powodzenie biznesu

A u nas dziś wielkie wydarzenie....mamy lewą dolną jedyneczkę!!!!:-)

Gratulację zębolka:)

polka_84 mi tez raz przyszla @ i nadal karmie piersia, ale ona przyszla tylko raz ze 3 miesiace temu i do tej pory drugiej nie bylo, wiec moze to tak tylko jednorazowo :)

wy juz sobie smacznie spicie to i ja sie zbieram do spania. Jutro wizyta u tesciow i potem zamawiamy knajpke na chrzciny. Milej niedzieli wam zycze.

hej witajcie niedzielnie:-)kurka to chyba ja zapoczątkowałam to przedstawianie się i mówienie o sobie, a ja myślam, że tu już wszyscy "obnarzeni" tylko ja zostałam he he;-)Co do uzależnienia to podstawowym jest mój syn, moja rodzina a dodatkowo rafaello, mocna i słodka kawa i dobre książki, nie lubie natomiast prasować;-) No a tak codziennie to noc minęła ok, Mały troszkę jęczał, ale M skutecznie walczył z tym masując mu dziąsła. W ogóle śmieszny ten jego ząbek taki ostry jak igiełka;-)Dziś będę znów sama gotować Frankowi, w końcu niedziela to obiad domowy obowiązkowy;-)
Miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
Witam się porannie

A ja już myślałam, że jestem najstarszą młodą mamą na forum :)
Sylwia 33, ech, no i oczywiście nie wiedziałam, że można TAK KOCHAĆ dzidziora. Jest całym moim światem.

Młody nie ma jeszcze 6 mscy a ja już chciałabym być znowu w ciąży.

Emilka, trzymam kciuki za Was. Niech Jasio siedzi jak najdłużej w brzuszku.

pozdrawiam wszystki mamole, buziaki dla dzieciaków

Do góry