reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziekuje wszystkim za miłe słowa tez mam nadzieje ze szybko sie zagoi:)
jesli chodzi o babcie to trudno stalo sie.. nie bede robic jakiejs wojny.. zadowolona nie jestem... ale czasu sie nie cofnie...:)

tak z innej beczki..
jesli ogladacie mam talent...
transformens rządzi ^^

reklama
patinka rewela nie :-) tak mi przykro, ale szybko się zagoi i nie będziecie o tym wypadku pamiętać.

moja mała śpi, a byłyśmy dziś na zakupach i troszkę zmęczona była. w tesco pampersy za 163 szt 83 złote rozmiar 4

wiecie jak Was tak czytam to ja stara baba jestem bo ja już 31 skończyłam. matko muszę chyba z moim M pogadać może jakąś operację mi fundnie :)

czarnuszka pewnie masz rację ale ja nie czuję się jeszcze gotowa dlatego moje uznanie dla Ciebie, ja w Twoim wieku to jeszcze miałam pstro w głowie:-D

wiecie jak Was tak czytam to ja stara baba jestem bo ja już 31 skończyłam. matko muszę chyba z moim M pogadać może jakąś operację mi fundnie :)

Polusia nie miej kompleksów. Ja jak rodziłam, to miałam już skończone 39:no::no:. A teraz już blisko do okrągłych ( w styczniu )
Czytam Was prawie codziennie. Niestety na udzielanie się już brakuje mi czasu. Cały czas pracuję - na szczęście w domu.

witam się wieczornie i zaraz mykam do łóżka, może talent do końca obejrzę albo jutro powtórkę
polusia co za kraj u nas w tesco te pampersy są po 92zł
patinka współczuję tej akcji z piecykiem, całe szczęście, że Małej nic poważnego się nie stało, ale co się strachu najadłaś to Twoje
monia trzymam kciuki za dalsze powodzenie biznesu

A u nas dziś wielkie wydarzenie....mamy lewą dolną jedyneczkę!!!!:-)

patinka rewela nie :-) tak mi przykro, ale szybko się zagoi i nie będziecie o tym wypadku pamiętać.

moja mała śpi, a byłyśmy dziś na zakupach i troszkę zmęczona była. w tesco pampersy za 163 szt 83 złote rozmiar 4

Moja szwagerka urodziła jak miała 29,a teraz ma 32 lata i jeszcze nie planuje drugiego dzieciatka.
Takze jak to mówią jestes młoda dupa hehe bez obrazy:)

myszowata gratuluje zębolka:)

kochane mamusie lata to tylko numer, wazne na ile sie czujemy ;-) ja mam 28 a czuje sie na 19:tak: a jak wiadomo zycie bywa zajete i na dobra sprawe na dzieci nigdy nie ma czasu wiec kazdy czas jest dobry :-D a na imie mam Dorota :laugh2:

A ja sie wlasnie obudzilam z drzemki, mialam kiepska noc wiec nadrabialam teraz jak Polcia przysnela, Pat tez sie dolaczyl i jeszcze spi.

e-kord dzieki za odpis, wlasnie mi chyba smyk zaczyna chorowac, bo na gardlo narzeka a dopiero dwa razy byl w przedszkolu.

reklama
Witajcie,
oglądam mam talent i czytam Was.
No kochane to ja jestem Ewa lat 30 i kooooooooooooocham moje dziewczyny. Niestety ma durny nick, bo rejestrując sie nie wiedziałam, ze już tak będę widnieć:sorry2:
Ajentka z tą budową w Wielkopolsce to niezły pomysł:tak:
Aha co do imienia Agnieszka, to dwie moje przyjaciółki to Agi więc nie wiem co tej frytce nie pasowało.
Dzisiaj byłam z Lilą na basenie i mała była lekko zdziwiona taka ilością wody i dzidziusiów. A ja takiej energii później dostałam, że ho ho. No i zmoim m dogadalismy sie i jak starsza zacznie lekcje na basenie, to on zostaje z lila, a ja z polka na basen i będę pływać. O matko jak ja to lubię.
Kochane pozdrawiam Was wszystkie i ide oglądac poranek kojota.
pa!

Wama dużo zdrówka dla Pata! Tantum verde i po sprawie;)

Do góry