reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia moja zero obrotów wiec chyba nie musimy sie martwic....tak sobie sama wmawiam a czekam z niecierpliwoscia na te obroty!!

Patinka wspolczuje a jak nie raczkujace dziecko moglo dotknac piecyka?? na szczescie tylko groznie wygladalo a oparzenie szybko sie zablizni

Monia czekamy na foty i oby wiecej takich obrotow:)

reklama
Jejku jak ja tesknilam za taka pogoda!!!!! bylysmy na dlugim spacerze na ktorym Ola sie nawet zdrzemnela:)
Polusia moja ma prawie 6 miesiecy i tez sie nie obraca!
Patinka wspolczuje! Oby mala bardzo nei cierpiala i szybko doszla do siebie!
Monia gratulacje! Oby tak dalej!!

hej dziołszki

madzia wszystko napewno bedzie dobrze :) bartus jest silnym chlopcem ma to po mamusi w koncu :) napewno szybko po operacji wroci do siebie i bedzie cudownie. tego wam zycze i trzymam mocno kciuki bo ich nigdy za malo &&&& :)

ja juz skonczylam 25tc zaczyna sie 26 ehhh w srode bylam na badaniu i sie okazalo ze mam rozwarcie wewnatrz na 6,4mm w ksztalcie Y i gdyby nie szew juz by bylo po wszystkim. w czwartek bylam w szpitalu na ktg i dokladnym usg sprawdzajacym serduszko jeszcze raz i narazie wsio ok. ktg tez ladne wyszlo az sie dziwili ze w tym tygodniu ciazy dzidzior nie spierdzielal z akcja serca tylko siedzial ladnie wjednym miejscu jak trusia. od czwartku ogolnie jestem na fenoterolu i od czwartku maly napiernicza mnie po szyjce dogami i po tylko takie mam wrazenie i mnie bardzo boli :/ w poniedzialek jak nie przestanie tam kopac dzwonie do swojego profesora i mu powiem o wszystim i chyba poprosze o skierowanie do szpitala. chcialabym tam zostac do 32 tygodnia w razie czego by mu podali sterydy na plucka a tak jak ja mam poltora GODZINY dorgi do nich do szpitala to w razie czego tylko by zle bylo. wiec bede go blagala bo sie strasznie boje ze on tymi swoimi nogami nakopie tak ze ten szew w koncu sie zsunie i dupa bedzie. co mnie cieszy to to ze ma juz 800gram . antos jak sie urodzil mial 540 g wiec jest coraz wiekszy i kazdy grammnie cieszy alle chyba znow bede pierwsza mama ktora sie rozpakuje za wczesnie. oby tylko nie za wczesnie i zeby jasio byl przy mnie juz caly czas tu na ziemi az nie dorosnie i sie nie ozeni :p :)

pozdrowionka dla was wszystkich :) i caluski :)

Kochana dziekuje za dobre słowa.Ja równiez trzymam za Ciebie i twoje malenstwo kciuki i dobrze ze masz ten szew.Wszystko bedzie dobrze.Buziaki:)

A my wrócilismy ze spacerku,Bartus ładnie spał,weszłam do sklepu po jogurciki.W domku oczywiscie koncercik bo mleczka sie chciało.Po wipiciu mleczka siedział sobie na kolankach u mnie a ja wyjmowałam jogurciki ten zaczoł sie chichrac jak robiłam wieze z tych jogurtów normalnie ubaw na całego,a wczoraj przekładałam kartki z reki do reki to tez sie chichrotał.Bartusiowi do szczescia zabawki nie sa potrzebne on sie smieje z byle czego.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
My dzisiaj nad morze pojechalismy, ale bylo super. Mlody nie mogl przestac sie smiac. Tak przebieral nozkami w wodzie, nie mogl sie chyba nadziwic takiej wielkiej wanienki...Ja za to sie spalilam na raczka i pewnie bede cierpiec rano...
Redan dzisiaj juz pol roczku skonczyl!

Zyczenia dla Milenki na jutro!!!!

A propo snow, ja jak jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, mialam sen, ze wlasnie mam dziecko....

madzia Bartus jest dzielny i silny, na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymamy mocno kciuki!

mississ zycze, aby profesor wyslal cie do szpitala, trzymam kciuki, aby malenstwo dotrzymalo blizej porodu!!!

patinkakirk wspolczuje, dobrze, ze od razu do szpitala pojechalas i zycze szybkiego zagojenia!

Monia super, ze 1 dzien tak dobrze poszedl!

Ahh, i ja tez jestem Aska...i rowniez bardzo dziekuje za mile przyjecie w Waszym gronie!

Milego wieczorka Kobitki!

heronek musicie mieć tam piękną pogodę skoro kąpiel w morzu :)

ja mam na imię Karolina, mam 25 lat :)

madzia mały bartuś da radę, wy dacie radę, i za kilka lat w ogóle o tym zapomnicie :_)

Ja jak wiecie mam na imie Madzia lat 26 jak wszystkie sie przedstawiają to ja tez chociaz ja tu jakis czas jestem.
yra245 wiem ze sobie da rade,ale martwie sie.
Jak ja bym chciała miec ciepełko,a tu juz zima wkroczyła do nas tak zimno było na dworzu,dobrze ze słonko było.Bartus drzemkuje a ja sobie kawke pije bo spiąca jestem.Dzisiaj sie dowiedziałam ze moja kuzynka jest w ciązy,a ma juz 2 dzieci jest w moim wieku.

też bym się martwiła, wiesz my już do końca życia będziemy martwić się o swoje dziecko, czy ma katarek, czy przyjdzie z stłuczonym kolanem, całe życie. ale będzie dobrze, zobaczysz. i nie martw się, głowa do góry ;)

reklama
też bym się martwiła, wiesz my już do końca życia będziemy martwić się o swoje dziecko, czy ma katarek, czy przyjdzie z stłuczonym kolanem, całe życie. ale będzie dobrze, zobaczysz. i nie martw się, głowa do góry ;)

No tak masz racje,jestem pozytywnie nastawiona,jak narazie ciesze sie ze jestesmy w domku.Musi byc dobrze bo tyle ciotek z BB trzymaja kciuki za Bartusia:)

Do góry