Y
yra245
Gość
właśnie niech wróci słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech przestanie padać !!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowychCześć dziewczyny!
My już spakowani. teraz jeszcze kawke wypijemy i w droge. A tam wieje i leje. Pogoda do dupy. Spakowałam Franka jakbyście późną jesienią gdzies jechaliAle co zrobić. Ważne że na świezym powietrzu
Nie poczytałam już was co tam naskrobałyście. Pamiętam tylko posta króliczatka. Kurcze może i masz racje ale dla mnie jak narazie moje dziecko to cąły mój świat!!!!I mówie o jego kupkach i wysypkach
Może jak wróce do pracy to będzie inaczej
Czasami mnie to denerwuje bo nie chciałam być taką osobą ale co zrobić
Kocham mojego Franusia i tyle:-)
Lece do spisania za tydzień:-) Dużo słonka Wam i sobie życze![]()
Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowychi nawet tak troszkie znajomi sie zmienili bo ci bardziej rozrywkowi czyli nie żonaci i nie dzieciaci już nie potrafią zrozumieć pewnych problemow zwiaznych z dzieckiem...i teraz wiecej trzymam sie z cieżarnymi i juz mamusiami
![]()