reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej :)

No zepsuła się pogoda, ale powiem Wam, że i tak 100 razy wolę taką, niż 37 stopniowy upał :tak:

Cieszę się, że Wam się szczekanie mojego dziecka podoba:-D Chyba od wczoraj zapomniał, jak się to robi, bo ani raz nie słyszałam, a przeważnie robi tak do zabawek na macie.

Czy któraś zna się na użądleniach pszczoły?:sorry: W piątek łaziłam boso po trawie i użądliła mnie w palec. Spuchł mi dość, ale w sobotę rano był już w miarę. Potem wrócił zupełnie do normalności, a dziś od rana niemożliwie mnie swędzi i znów spuchł:eek: Zażyłam Kubowy fenistil w kropelkach, chyba ze 20 - może pomoże? :confused:

Cześć dziewczyny!
My już spakowani. teraz jeszcze kawke wypijemy i w droge. A tam wieje i leje. Pogoda do dupy. Spakowałam Franka jakbyście późną jesienią gdzies jechali :eek: Ale co zrobić. Ważne że na świezym powietrzu:tak:
Nie poczytałam już was co tam naskrobałyście. Pamiętam tylko posta króliczatka. Kurcze może i masz racje ale dla mnie jak narazie moje dziecko to cąły mój świat!!!!:tak: I mówie o jego kupkach i wysypkach:tak: Może jak wróce do pracy to będzie inaczej:tak: Czasami mnie to denerwuje bo nie chciałam być taką osobą ale co zrobić:tak: Kocham mojego Franusia i tyle:-)
Lece do spisania za tydzień:-) Dużo słonka Wam i sobie życze:-D
Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowych:sorry: i nawet tak troszkie znajomi sie zmienili bo ci bardziej rozrywkowi czyli nie żonaci i nie dzieciaci już nie potrafią zrozumieć pewnych problemow zwiaznych z dzieckiem...i teraz wiecej trzymam sie z cieżarnymi i juz mamusiami:)

Hej,
Musialam sie cofnac chyba z 15 stron, zeb y poczaic co tu sie wczoraj wydarzylo:no: No niezla jazda i to na forum o dzieciach hahaha. Ale widze, ze króliczątko w końcu sie zmyła i dobrze, bo jej wywody czasami mogły człowieka osłabic:wściekła/y:
A tak w ogole to ja mam coraz mniej czasu na forum. Franek spi coraz mniej, coraz bardziej mnie absorbuje i kompa to tak tylko z doskoku moge wziac na kolana:shocked2: Az zaczynam powoli cieszyc sie, ze wracam do pracy, bo momentami mam dosc swojego dziecka, az mi wstyd:zawstydzona/y:
mazia89 o co chodzi z tym watkiem zamknietym:eek: bo ja tez bym chciala miec do niego dostep, dla poparcia swej kandydatury powiem, ze jestem "forumowiczka jeszcze z czasow ciazy" :-D (sorry nie moglam sie powstrzymac:cool2:)

edit: czy Was tez dzis tak glowa boli? ja chyba zaraz padne...

Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowych:sorry: i nawet tak troszkie znajomi sie zmienili bo ci bardziej rozrywkowi czyli nie żonaci i nie dzieciaci już nie potrafią zrozumieć pewnych problemow zwiaznych z dzieckiem...i teraz wiecej trzymam sie z cieżarnymi i juz mamusiami:)

Udanego wyjazdu patinka!!!!

dronka a u mnie na odwrót większość znajomych ma chrapke na dzieci...mam wiele koleżanek w ciąży :)

Jestesmy spowrotem dzadziulo lula sobie.Jest u Nas od wczoraj wrócił ze szpitala miał złamane biodro i drutowane póżniej.Pozniej zajrzymy do niego.Jak dołączyc zdjecie do Bartka sygnatury,bo jak widac mam nową?

reklama
Do góry