reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A mój Olek nauczył się wczoraj piszczeć. Wcześniej tak sobie jęczał a teraz piszczy tak, że aż w uszach dzwoni. Szczerze mówiąc to jest to strasznie drażniące i na dłuższą metę nie do wytrzymania:baffled: mam nadzieję że szybko nauczy sie czegoś innego i się będzie zajmował kolejną nowością bo dłużej tego nie zniesę;-)
Jak dziecko się czegoś nowego uczy, to uwielbia tego używać ;) Kuba od kilku dni "szczeka" - nie wiem jak to określić inaczej, ale to jakby takie gardłowe pokasływanie gdy jest podekscytowany albo wkurzony ;)

reklama
Jak dziecko się czegoś nowego uczy, to uwielbia tego używać ;) Kuba od kilku dni "szczeka" - nie wiem jak to określić inaczej, ale to jakby takie gardłowe pokasływanie gdy jest podekscytowany albo wkurzony ;)
O moja Lilka też tak robi jak się czegos domaga, np.wzięcia na rączki. A ja nawet byłam z nia u pediatry bo myślałam, że ja kaszel męczy:-D

Wama, u nas juz od paru lat jest "jeszcze rok" ;) :/

a ja głupia po lekarzach dziecko ciągam ;)

idę spać.

Wama, u nas juz od paru lat jest "jeszcze rok" ;) :/

a ja głupia po lekarzach dziecko ciągam ;)

idę spać.

O moja Lilka też tak robi jak się czegos domaga, np.wzięcia na rączki. A ja nawet byłam z nia u pediatry bo myślałam, że ja kaszel męczy:-D
Ja też najpierw chciałam Kubę wziąć do lekarza, ale zauważyłam, że on przy tym ma wielką frajdę i przeważnie się potem śmieje. No chyba, że tak jak tu jest wkurzony ;)
[video=youtube;mybBYCz7xF0]http://www.youtube.com/watch?v=mybBYCz7xF0[/video]

Najwyższy czas spać - dobranoc :)

fiolkowa ale numer, w zyciu czegos takiego nie slyszalam, super :), ale Kubus bedzie mial pamiatke. To jest poprostu swietne.

ionka dokladnie... moze za rok.. ale jeszcze nie wiem za ktory ;)

Hej dziewczynyja juz zaczynam dzień od 5 od paru dni. Mlodemu się poprzestawiało i tak jak spał 7h bez mleka tak teraz 4h i się budzi po 1 i przed 5. Co to ma w ogóle być ;-)?Chlopy wrocily od babci. Naspacerowali się, pogadał Nikoś..pradziadkowie się nacieszyli. Mój Ł bierze mi czasem Nikodema zebym odpoczeła...zawsze jak sie pyta co robiłam to mowie FORUM ;P jak on to słyszy to koniec hehe ;-)Mlody juz spał jak wrocil dostał flaszencje wypił 70ml i dalej w kimonocos nie moge emotek tu wkleic

Ja też się już witam:-) Mój mały o 5.40 zaczął się budzić ale dostał smoka i jeszcze zasnął i dopiero przed 7 się obudził na dobre. U nas pierwsze karmienie o 7 a ostatnie wieczorem o 20, więc git:-) U nas dziś masakrycznie leje, raczej ze spacerku nici:-(

reklama
wow ale było ostrooooo ... nie bede komentowac zachowan ale dodam tylko że jest sporo forumowiczek z czasów ciąży ..ale dobrze ze ktos nowy do nas dołączy-odświeży forum:-D i dla mnie forum to cenna SKARBNICA WIEDZY:rofl2:

Wczoraj ogladalismy łóżka sypilaniane bo nasze jest tak jakby zapadniete do srodka i jak mala lezy to tylko na srodku a wtedy K musi uwazac by je nie zgniesc wiec od 2tyg śpi na ziemi:-D nie chce isc do salonu a tam mamy wypoczynek tylko woli z nami na ziemi spac:laugh2: i w tygodniu bedzemy zamawiac:rofl2: ale sie cieszeeee...... a on jeszcze bardziej..juz obmysla pozycje jak je wypróbowac:sorry:

ja dodaje kleik i mam smoczek lovi 3+ wolny.
A ja w ndz zamówiłam lovi smoczek ale średni bo mała zasysa juz ten wolny...dzis M odbierze to zobacze jak sie sparwdzi:-)

dziewczyny czy wy się orientujecie jakie są normy przybierania na wadze??
Kochana nie martw sie moja tez bardzo mało przybiera-przez 3 tyg 300gram-czyli identiko:-D to nie wiele ale dlatego pediatra kazala wprowadzic nam wczesniej słoiczki i soczki by podgonic wage no i morfologie bo maila średnią:sorry:
dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią na boczku? a jeśli tak to zostawiacie tak to? mój sobie upodobał tak ostatnio i zasypia ale mam obawy lekko mu nóżka wchodzi między szczebelki bo tak blisko jest , zostawiać czy nie??
Jedyna pozycja jaka moge odłożyc mała jest pozycja na boku:-D ile ja sie przy tym nagimnastykuje by jej ni eobudzic i ja dobrze ułozyc bo potem to tylko chwila by fiknela na brzuch:confused2:
Od dziś Ł zakłada dwie gumki:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D

Ja też najpierw chciałam Kubę wziąć do lekarza, ale zauważyłam, że on przy tym ma wielką frajdę i przeważnie się potem śmieje. No chyba, że tak jak tu jest wkurzony ;)
[video=youtube;mybBYCz7xF0]http://www.youtube.com/watch?v=mybBYCz7xF0[/video]

Najwyższy czas spać - dobranoc :)

wow pierwszy raz widze cusik takiego- Kubuś jest świetny w tym"szczekanu":-):-D
Az M pokaze jak wroci bo nie uwierzy co mogą wymyślic nasze dzieci:-D
Moja tak jakby hmm nie wiem jak to tez okreslic krząka ale przy tym pluje:sorry: nie umiem wstawiac video ale tez bym pokazala tego cudaka mojego!!

Ostatnia edycja:
Do góry