reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też najpierw chciałam Kubę wziąć do lekarza, ale zauważyłam, że on przy tym ma wielką frajdę i przeważnie się potem śmieje. No chyba, że tak jak tu jest wkurzony ;)
[video=youtube;mybBYCz7xF0]http://www.youtube.com/watch?v=mybBYCz7xF0[/video]

Najwyższy czas spać - dobranoc :)

Ale odjazd!!! Kubuś wymiata wszystkie dzieciaczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
pewnie jablko.bo z cyca raczej niee nasze baki sa juz takie duze.no chyba ze mileiscie wczesniej takie reakcje jak cos zjadlas

myszowata to ja sie jeszcze raz zarejstruje
Ja też dopiero po drugiej rejestracji ją dostała - wtedy przyszedł od nich taki mail, żeby potwierdzić czy na pewno chcę ten poradnik:-)

Dzien Doberek.U nas nocka dobrze Bartus spał z mamusia,pobudka o 3 i wtedy przed 8,ale do tej pory nie chce mleka,spi dalej mam nadzieje ze sie nie odwodni.Ze spacerku nici,bo leje,pogoda do d..y.Fiołkowa super Kubolek szczeka,jeszcze nie słyszałam u dzieci cos takiego super.Mój to sie nauczył piszczec i piszczy albo do zabawek,albo sie nudzi i chce do mamy.A dzisiaj sie rozpłakał jak by ktos mu krzywde zrobił moje biedactwo,moze to na zeby.Mam pytanko zrobiłam Bartusiowi flache i jak jej nie chciał mogłam mleko schowac do lodówki i wtedy podgrzac,czy nie bardzo???Słonecznego dnia zycze.

lece wlasnie na badania w zwiazku z tym co pisalam wczoraj na :ninja2:, a w nocy mialam 39.5 goraczki,trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok!

Dzien Doberek.U nas nocka dobrze Bartus spał z mamusia,pobudka o 3 i wtedy przed 8,ale do tej pory nie chce mleka,spi dalej mam nadzieje ze sie nie odwodni.Ze spacerku nici,bo leje,pogoda do d..y.Fiołkowa super Kubolek szczeka,jeszcze nie słyszałam u dzieci cos takiego super.Mój to sie nauczył piszczec i piszczy albo do zabawek,albo sie nudzi i chce do mamy.A dzisiaj sie rozpłakał jak by ktos mu krzywde zrobił moje biedactwo,moze to na zeby.Mam pytanko zrobiłam Bartusiowi flache i jak jej nie chciał mogłam mleko schowac do lodówki i wtedy podgrzac,czy nie bardzo???Słonecznego dnia zycze.

Nie bardzo Madzia :no:
Mnie tez czasem wkurza jak zrobie flache i mlody nie chce...tyle mleka sie traci

maza dawaj znac pozniej co i jak

do lodówki raczej nie ma takiej potrzeby:-) jeśli masz izolator ciepła na butelki to niego włóż, może tak stać do 2,5h-podobno

Dzien Doberek!
Ale sie dzialo...
U nas desczowo jak wszedzie chyba....
A w tym tygodniu zaczelam Mlodemu dawac napoj z Gerbera i cale 150 ml wypija, tak mu smakuje! Teraz babcia chce mu sok malinowy domowej roboty dawac, ale jeszcze poczytam, czy juz mozna...
Ja właśnie pierwszy raz w życiu byłam na policji i zgłaszałam oszustwo internetowe z tą nieszczęsną matą edukacyjną. Podobno w miesiąc ma się sprawa wyjaśnić i mam dostać zwrot całej kasy:-)
zeby jak najszybciej Ci sie ta sprawa rozwiazala!

dziewczyny czy wy się orientujecie jakie są normy przybierania na wadze??
ja mojego dzisiaj zwazylam po 2 tygodniach przerwy i przybral 200 gram, no i jesli w takim tempie będzie przybieral, to znowu wyjdzie ze w 6 tyg przybierze 600 gram i zdaniem mojej pediatry to jest za mało no i coja mam zrobic?? mam mu kaszki zapodawac zeby lepiej przybieral?? na razie troszke mu zmienilam bo po obiadku zawsze pil soczek, a teraz podaje mu mleko, bo tak mi sie zdaje ze on tego mleka jakos malo wypijal przynajmniej jak czytam ile piją wasze dzieciaczki, no moze niektore piją mniej ale to przewaznie dzieczwynki
dobrze przybiera, im starszy tym mniej kilogramow przybywa...moj ostatnio 130 gr na tydzien...ale jest dobrze

dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią na boczku? a jeśli tak to zostawiacie tak to? mój sobie upodobał tak ostatnio i zasypia ale mam obawy lekko mu nóżka wchodzi między szczebelki bo tak blisko jest , zostawiać czy nie??
moj tylko na boku zasypia, potem sie przekreca na brzuch, na plecach w ogole nie chce, wiec nie chce go zmuszac...

Milego dnia!

reklama
Cześć dziewczyny!
My już spakowani. teraz jeszcze kawke wypijemy i w droge. A tam wieje i leje. Pogoda do dupy. Spakowałam Franka jakbyście późną jesienią gdzies jechali :eek: Ale co zrobić. Ważne że na świezym powietrzu:tak:
Nie poczytałam już was co tam naskrobałyście. Pamiętam tylko posta króliczatka. Kurcze może i masz racje ale dla mnie jak narazie moje dziecko to cąły mój świat!!!!:tak: I mówie o jego kupkach i wysypkach:tak: Może jak wróce do pracy to będzie inaczej:tak: Czasami mnie to denerwuje bo nie chciałam być taką osobą ale co zrobić:tak: Kocham mojego Franusia i tyle:-)
Lece do spisania za tydzień:-) Dużo słonka Wam i sobie życze:-D

Do góry