Agniesiak85
Fanka BB :)
Co dzisiaj serwujecie na obiadek? Bo ja dziś taka bezpomysłowa..;-)M dopiero po 18 będzie, musze cos wykombinowac;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie salicylowymZresztą noworodkowi też się przeciera pępuś spirytusem ;-)
Wiecie jak mnie dziś całe popołudnie tak śmiesznie wierci w brzuszku Tak jakby jakis motylek tam latał:-) Bardzo milutkie uczucie
No to widze ze podobne reakcje wszedzie panuja - ale to jest chore. Ja zdarzylam juz uslyszec ze "dwie dziewczynki to jeszcze ujdzie ale dwoch chlopcow to beznadziejnie" .
Naprawde nie jestem w stanie tego pojac.
Moim znajomym w 14 tc lekarz powiedział że na 80% dziewczynka. Ale byli u jakiegoś super diagnosty, który ma wypasiony sprzęt, bo dostaje do testowania najnowsze aparaty ;-)
Słuchajcie czy znacie może jakieś dobre sposoby, kremy itp na krostki okropne?
Dokuczają mi na dekolcie i na plecach, a na twarzy mam nawet ładną cerę
A ja obudziłam sie o 3 w nocy i za nic nie mogłam usnąć, a byłam taka zmęczona że nawet nie chciało mi się po książkę pójsć -= bo wpadłam na pomysł że jak poczytam to usnę. No i tak do 5:30 przeleżałam myśląc o głupotach, a jak zasnęłam to trzeba juz było wstawać, bo o 6 do pracy sie musze już zaczynac szykować i taka zmarnowana jestem
mojej kolezance sie wczoraj dzidzius urodzil!!!!!!! oliwcia ale super taka sliczna maluta az mi smutno ze ja musze tak dlugo jeszcze czekac ;-)