reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc dziewczyn, u nas po burzy, na dworze troche przyjemniej, ale w mieszkaniu nadal ukrop.
Moje dziecko też cos marudne przy piersi, czasami odmawia, i musze wtedy robić mleko modyfikowane, które chętnie wypija, cóż cięzko mi z tym, chce ja karmic jak najdłuzej sie da, a ona wybrzydza:) Moniskabe tez chciałas długo karmic, a tu czytam, że zrezygnowałas , z powodu alergii małego? Tak w ogóle to życzę Ci powodzenia przy rozkręcaniu biznesu.
Czarnuszka będzie dobrze, nie ma sie co dziwic, że jestes przemęczona sama z dziecmi, mąż praktycznie Ci nie pomaga, teściowa nie znosisz, pomysl o sobie, daj dzieci męzowi, albo tesciowej, aTy zrób cos dla siebie, musisz odpoczac, szkoda, ze ostatnio tak rzadko piszesz, podobnie jak Koza.

Marcia zaręczyliście się tuz przed narodzinami synka:) jak romantycznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to moje dziecie to strasznie wybredne sie zrobilo juz wogole mleka mi nie chce pic, dopiero jak soczku malionowego doleje to pije flache do dna
teraz lezy w lozeczku i pewno niedlugo zasnie, a ja ide sę wyprysznicowac bo cala sie kleje

Mój smyk spi,a ja sie gotuje w pokoju mam wszedzie po otwierane okna ale to nic nie daje.Żadnych mamusiek nie ma chyba na spacerkach są,ja tylko czekam na M i tez smigamy.
Lepiej nie otwierać okien jak jest tak gorąco na zewnątrz. My dopiero wieczorem otwieramy i dzięki temu mamy w mieszkaniu "tylko" 26 stopni :)

Czarnuszka nie dziwię ci się ja też jestem przy trójce wykończona. Mój M. Poszedł do mamusi teraz bo jego siostra przyjechała i piwkują. A mnie zostawił z czwórką, bo jego chrześniak przyjechał. Głowa mi pęka. Na szczęście najmłodszy śpi sobie smacznie bo burza i ulga jak nie wiem. Wypiłam dziś hektolitry a nadal walczę z odciąganiem. Wiem że jem mało za mało ale to podobno nie ma wpływu na ilość mleka. Już nie wiem jak mam znów pobudzić laktacje :( a tak miałam w zapasie, tylko przy przeprowadzce nie było czasu na odciąganie i wszystko wykorzystałam. Kurde gdybym wiedziała że tak będzie to bym odciągała co 2.5h mimo to.

Nesiaa a co robi Twój M że go 3 miechy w domu nie było? Tak z ciekawości pytam. :tak:

Pracuje zagranica niestety. Tam sie poznalismy i pracowalismy razem 7 lat. Narazie nie moglismy sobie pozwolic na rezygnacje z pracy we dwoje a dzidzie bardzo chcielismy miec wiec jest tak jak jest! Jestesmy z Olenka w Polsce a tatus w Anglii. Ale teraz bedzie z nami dluzej:-):tak:

Twój wrócił,a mój wyjezdza ach jak ja bede tesknic chociaz na miesiac,ale dla mnie to duzo.
Ale na pocieszenie mamy nasze kochane aniolki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie wieczorkiem!
Ja juz spakowana, i gotowa do wyjazdu, jeszcze tylko pare godzin snu i Polska!!!:-) Rodzinka nie widziala jeszcze mlodego, oprocz mojej mamy, wiec strasznie sie ciesze....Zeby tylko te podroz samolotem jakos zeszla, nerwus jak nie wiem jestem....

Dziewczyny ja Wam wspolczuje, ze tak Wasi M wyjezdzaja na takie dlugie miesiace:-(. Ja to bym nie wytrzymala...Chociaz wiem jaka jest sytuacja w Polsce...dlatego tam juz nie mieszkam....:-(

Moj tez dzisiaj jakis niejadek, na pewno nie od goraca, bo tu tylko 18 stopni najwyzej...do tego wszystko ulewa co zje...ech

Pozdrawiam, chlodnej nocki!

Polka, a czemu odciągasz?

Polusia, dzięki za zaproszenie :) Mój m ma babcię na wsi za Skawiną, więc czasem przejeżdżamy. I pracuję też w tamtych rejonach :) Na razie mi ciężko się wyrwać, ale może jak wrócę do pracy...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry